PROVENCE-I ÍZVILÁG: GYÜMÖLCSÖS CAMEMBERT BATYU
Készítsünk egy különleges, de egyszerű fogást Fruzsival ezen a hétvégén is, ezúttal mediterrán ízvilággal.
TovábbKészítsünk egy különleges, de egyszerű fogást Fruzsival ezen a hétvégén is, ezúttal mediterrán ízvilággal.
TovábbSzeptember 12-től 7 étteremmel megnyitott az új Food Loft az ÁRKÁD-ban. Ráadásul a Kölyökpark is újjászületett.
TovábbBiztosan nem vagyok vele egyedül: nagyon szeretem a zsírjában sült májat, mégis ritkán jut eszembe elkészíteni. Fruzsi most eszünkbe juttatja!
TovábbBár bonyolultnak tűnhet a recept, de Fruzsi szerint nem ördöngösség és feltétlenül megéri a rászánt időt! Íme a habkönnyű csokitorta:
TovábbMire begépeltem Fruzsi anyukájától eltanult szilvás pite receptjét, sürgősen kerítenem kellett valamilyen finomságot... Jó sütést, jó étvágyat kívánok!
TovábbRopogtatni jó, de nem mindegy, hogy mit! Válasszunk okosan, finomat és egészségeset: az új Biopont puffasztott rágcsik között mindenki talál kedvencet!
TovábbA Stílusos Vidéki Éttermiség szeptember 8-án minden eddiginél látványosabb helyszínen és a történetének leggazdagabb programkínálatával várja az ínyenceket Rácalmáson!
TovábbA bulgurral változatosabbá és egészségesebbé is tehetjük az étkezéseinket, mivel rostban rendkívül gazdag! Nem utolsó sorban pedig hamar elkészül!
TovábbMost mindenki sárgabaracklekvárt főz, pedig éppen érik még egy figyelemreméltó gyümölcs: a füge. Íme Frufoodart Fruzsi fügelekvárja!
TovábbOtthoni ízek és családias hangulat – megnyitott a Kemenes Cukrászda és Bisztró a Vámház körúton.
Tovább