Post Image

SZEGD MEG A TILALMAT BORZONGÁSSAL TELI IZGALOMMAL!

Rúzs & Más / 2020-09-23

Az új L’Interdit Eau de Parfum Intense arra bíztat minket, hogy legyünk merészek és lépjünk be a tiltások világába… Bevallom engem gyakorlatilag egyből letaglózott -kevés addiktívabb és kifejezőbb illatot ismerek ennél az új Givenchy műremeknél!

A L’Interdit, melyet 1957-ben Hubert de Givenchy alkotott, a márka első merész illata volt, a 2018-ban bemutatott Eau de Parfum pedig új, felszabadító erővel robbant be. Mint a szabadság talizmánja, ez az erőteljes és emlékezetes illat a szabályok megszegésére ösztönöz minket. 2019-ben a légies és vibráló Eau de Toilette a nők büszkén viselt árnyékos oldalát emeli ki, a tiltottal való találkozást követően – ITT olvashatsz róla és a parfüm valamint a névadója, Audrey Hepburn történetéről részletesebben.

Az új Eau de Parfum Intense a L’Interdit a borzongást új szintre emeli. Mélyebb és sötétebb, mint valaha, ez az új illat felvillanyoz és megszállottá tesz. A L’Interdit többé nem meghívás, hanem függés.

Egy mágnesként vonzó flakon intenzitása

Titokzatos, belülről lakkozott fekete színnel, az Eau de Parfum Intense üvege csupán egy összetevője a misztériumnak. Az ikonikus illatcsalád sziluettjének újragondolása elcsábít és bűnbe visz. A flakon időtlen, érzéki és varázslatos vonalait a nyakán körbefutó Couture szalag emeli ki, melyet a márka emblematikus ezüst 4G logójával zártak le.
A letisztult és határozott formavilágú doboz mélyfeketébe öltözött, melynek csak egy matt ezüst L’Interdit felirat ad fényt. A doboz belseje tovább fokozza a kontrasztos hatást, a kifejezetten nőies skarlátvörössel és Monsieur de Givenchy szignójával.

givenchy, L'interdit, Intense, linterdit, edp, rooney mara, tiltott, intenzív, add

Egy titokzatos és gazdag illat

Dominique Ropion, Anne Flipo és Fanny Bal mesterparfümőrök alkották az Eau de Parfum Intense-t, tisztelgésként a fekete szín előtt, új titokzatos és érzéki oldalt nyújtva a L’Interdit családnak. A mély és gazdag Eau de Parfum Intense keleties, virágos, fás illat, szofisztikált és határozottan couture.

A még kábítóbb és textúrált fehér virágcsokor ujjong. Az eredeti narancsvirág találkozik egy merészebb, intenzíven addiktív tubarózsával, mely tovább erősíti az illat elragadó oldalát. A fás alapillat füstös, underground jegyei, mint a vetiver és pacsuli keletiessé alakulnak. Érzéki jegyek bontakoznak ki az elegáns és intenzív vaníliababbal. A Madagaszkárról származó vaníliából hideg préseléssel kinyert alapanyag különlegesen magas minőséget képvisel. A fekete arany bőr és ámbra jegyei elkábítanak és magával ragadják az érzékeket. Mágneses erejétől vibrál az illat, miközben keveredik a pörkölt fekete szezám absolute váratlan, sós akkordjával.

givenchy, L'interdit, Intense, linterdit, edp, rooney mara, tiltott, intenzív, addiktív, illat, rúzs és más

Magabiztos és magával ragadó múzsa

A határokat nem ismerő új illat mintájára az amerikai színésznő Rooney Mara is még erőteljesebb és magával ragadóbb. A divatfotós David Sims fotózta új kampányban hipnotikus vörös ajkaival és átütő tekintetével, fekete csipkéből készült Givenchy Haute Couture ruhájában kontrasztot képez a párizsi metrómegálló underground hátterével. Magabiztos és félelmet nem ismerő, tekintetében ott a kihívás. A szemében egy kis vakmerőség, mely minket is magához vonz. Hová? Ahol a fekete erőteljesen ragyog, a tiltott világban.

givenchy, L'interdit, Intense, linterdit, edp, rooney mara, tiltott, intenzív, addiktív, illat, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések