Post Image

SZABADSÁG ÉS TERMÉSZETESSÉG EGY FRISS-VIRÁGOS ILLATBAN

Rúzs & Más / 2022-07-20

Különleges varázslatos pillanatok azok, amikor futólag szembesülünk a természet szépségével, azokkal a váratlan meglepetésekkel, amelyeket az élet tartogat számunkra. A Betty Barclay Wild Flower egy vadvirágokkal teli rétre repít el minket, ahol a virágok megragadják tekintetünket, és természetes szépségükkel és igéző illatukkal rabul ejtenek bennünket. A vadvirágokhoz hasonlóan, melyek olyan helyeken is nőnek, ahol nem is gondolnánk, a Betty Barclay Wild Flower illat is arra inspirálja viselőjét, hogy magabiztosan járja saját útját, hű maradjon önmagához és a hétköznapokban újra és újra meghaladja önmagát: legyen kíváncsi, bátor és lelkesítő. Térjen le időnként az ismerős ösvényekről, vágjon bele új dolgokba és fedezze fel saját nagyszerűségét – hiszen a valódi erősség a tökéletlenségben és az eredetiségben rejlik.

betty barclay, wild flower, illat, edp, parfum, ruzs es mas, viragos, termeszetes, vadvirag

A vadvirágok olyanok, mint a szabad szívek

Bizonyos vadvirágok a napos helyeket, mások inkább az árnyékos területeket kedvelik. Egyesek inkább az erdőben, magas fák alatt élnek, mások pedig az út szélén virulnak. Megtalálni a saját utunkat, magabiztosan követni azt és minden egyes lépésnél hinni önmagunkban – ezt képviseli a Betty Barclay Wild Flower. Egy illat, amely a nők belső erejét és önbizalmát hangsúlyozza, és egyszersmind arra ösztönzi az életvidám szívet, hogy egyedi útját követve saját erejéből valósítsa meg vágyait.

Virágvarázs

A vadvirágos jegyek a nyár finom, illatos jegyeivel ötvözve egyedülálló kompozícióvá egyesülnek: a Betty Barclay Wild Flower páratlan gyümölcsössége a friss-virágos kompozíciót frissítő citrommal, édes málnával és aromás rózsaborssal nyitja. A szívillatban a virágos, nőies jegyek, a csábító jázminnal, a szelíd rózsával és az érzéki bazsarózsával a féktelen természetesség tágas mezejét nyitják meg. A vadvirágok a lágy cédrusfával, a mandulaszerű tonkababbal és a megnyugtatóan ismerős vaníliaillattal kiteljesedve és körülölelve csengenek le.

Fejillat: Citrom, rózsabors, málna
Szívillat: Jázmin, rózsa, pünkösdi rózsa
Alapillat: Cédrusfa, tonkabab, vanília

A Betty Barclay Wild Flower egy vegán illat, amely a nyári természet legszebb ajándékaiba burkolja viselőjét, és hagyja kivirágozni női erejét!

betty barclay, wild flower, illat, edp, parfum, ruzs es mas, viragos, termeszetes, vadvirag

Virágos dizájn

A Betty Barclay Wild Flower dizájnja vizuálisan is megjeleníti virágos tartalmát: az összecsukható dobozt különböző vadvirágok akvarellrajzai díszítik mentazöld alapon. Az üveg jelenti a csúcspontot: a fedél, amely alatt az aranyszínű szórófej átcsillan, egy virágfej sziluettje – a formás, lekerekített üveggel együtt maga is egy igazi virágzó vadvirággá válik. Az aranyszínű felirat teszi teljessé a nyárias megjelenést, a Betty Barclay Wild Flower parfümöt pedig minden fürdőszoba szemrevaló kiegészítőjévé!

 

Kapcsolódó bejegyzések