Post Image

SOKOLDALÚ, KOMBINÁLHATÓ PANDORA ÚJDONSÁGOK

Rúzs & Más / 2018-07-31

PANDORA jellegzetes dizájnelemeit – a szívet, a logót és a pavé részleteket – újraértelemző PANDORA Signature kollekcó, olyan ékszereket kínál, melyeket kedvedre kombinálhatsz, megfordíthatsz, állíthatsz vagy üzenetek betűzésére használhatsz. 

A stílus személyes, akárcsak a kézírás: minden nőt egyedivé tesz. Szeretnénk inspirálni a nőket, hogy egyedi módon fejezzék ki magukat ékszereikkel, legyenek azok finom és nőies, vagy partira kész feltűnő darabok. Olyan ékszereket akartunk megalkotni, amelyek kombinálhatók, keverhetők és párosíthatók; olyanok, amelyeket a nők egész nap viselhetnek” – mondja Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli a PANDORA számára készített második kollekciójuk darabjairól.

Az új kollekció szívét ikonikus PANDORA elemek alkotják – a logó, a szív és a pavé részletezés – de kortárs hangulatban újragondolva, és olyan innovatív, személyre szabható jellemzőkkel, amelyekkel a nők valóban mindig kifejezhetik egyedi stílusukat. „Minden nő sokoldalú, és az ékszereknek ezt tükrözniük kell” – vallják. „Ezért az új kollekciónk középpontjában a személyre szabhatóság áll: A hölgyek egyetlen ékszer variálásával átváltoztathatják megjelenésüket hétköznapiból alkalmiba: egy-egy ékszer megfordításával, vagy a karkötők és nyakláncok charmokkal való kombinálásával.”

Az új kollekcióval a nők játékosan fejezhetik ki különböző oldalaikat, hála a megfordítható, állítható és személyre szabható részleteknek, amelyek kombinálhatók, átfordíthatók, vagy üzenetek kirakására használhatók.

Pandora Signature Collection, rúzs és más

A modern nő sokoldalú stílusa által ihletett PANDORA Signature sorozat kortalan, időtlen, nőies és játékos hangulatú ékszereket kínál. Nincs olyan nő, aki ne szeretné a változatos megjelenést – a PANDORA forgó szívei névre keresztelt nyaklánc személyre szabhatóságával ezt a sokoldalúságot szolgálja.
A négy különböző kombinációban viselhető kerek ékszer egy sterling ezüstből készült forgó logós medállal rendelkezik. Minden, amire szüksége lehet egyetlen dizájnban: a külső gyűrűt csillogó pavé kövek díszítik, míg a forgó középpontot egyik oldalon a márkalogó, a másikon pedig a jellegzetes szív alakú bemetszések díszítik.

Pandora forgó szívei, Signature collection, rúzs és más

Az új ékszereket sokféleképpen lehet viselni, és az elemek áthelyezésével vagy megfordításával számtalan személyes megjelenés hozható létre.
A sorozat új gyűrűje szintén sokoldalú: az áttetsző kövek sora oldalirányban mozgatható a sterling ezüst gyűrűn, így hangulatától függően a PANDORA logós oldalukat, vagy a szív alakú bemetszésekkel díszített oldalukat mutathatja kifelé.

Pandora forgó szívei, Signature collection, rúzs és más

A hozzáillő fülbevalók is többféleképpen viselhetők: a kétdimenziós dizájn központi körén a PANDORA logó és a szív alakú bemetszések láthatók, míg a külső kört csillogó kövek díszítik. A fülbevalók cserélhető elemeinek áthelyezésével, megfordításával vagy eltávolításával számos stílus hozható létre, melyekkel kedvünkre kísérletezhetünk.

Kapcsolódó bejegyzések