Post Image

SMINKTIPPEK AZ ÜNNEPEKRE

Rúzs & Más / 2023-12-21

A karácsony és szilveszter közeledtével különös lázban kezdünk égni: készülődünk, sürgölődünk, várjuk az ünnepeket és természetesen szeretnénk remekül festeni a céges karácsonyi partikon, családi-baráti összejöveteleken. Az, hogy ezt hogyan tegyük, miben tündököljünk ezeken az eseményeken, és miként varázsoljuk az arcunkat szebbé, az évről-évre változó trendek határozzák meg. Azonban néhány dolog örök: ez pedig a csillogás és az ünnep színei. Elkerülhetetlenek a vörös minden árnyalatába öltöztetett hangsúlyos, teltebbre rajzolt ajkak, amivel sosem nyúlhatunk mellé, sőt elérhetjük, hogy minden szem ránk szegeződjön. Az idei év végi sminktrendekről, arról, hogy hogyan emelhetjük ki még jobban szépségünket Takács Bernadett, sminkest kérdeztük:

takacs bernadett, sminkes, unnepi, smink, sminktrend, ruzs es mas, teli smink, sminktrend

Takács Bernadett, sminkes

“Míg néhány éve a matt textúra hódított, idén minden megállja a helyét, de leginkább a szép, egészséges, krémes ajkak hódítanak. Azonban a fényes, csillogó szájfények ismét reneszánszukat élik. Télen nyugodtan beszerezhetünk sötétebb árnyalatokat, vagy akár egy színtelen szájfénnyel dobhatjuk fel a sötétebb rúzst. Itt azonban javaslom az ecset használatát, hogy ne színezzük össze a színtelen termékünket. Ha viszont a szemekre kerül a hangsúly, nagyon trendi, ha kis kristályokkal dobjuk fel akár megszokottabb, natúrabb sminkünket, vagy egy satíros tusvonallal tesszük merészebbé. Persze használhatunk csillogó szemhéjpúdert, csillámos tust, vagy akár egy csillogó szemhéjceruzát elsatírozva is felvigóhetünk a szempilláink tövébe csodás arany, ezüst, fekete, lila, kék vagy zöld színekben.

takacs bernadett, sminkes, unnepi, smink, sminktrend, ruzs es mas, teli smink, sminktrend

Az arcra krémesebb, dér csókolta arcpírt válasszunk szép visszafogott arcárnyékolással és üde krémes highlighter segítségével. Ami a legfontosabb: olyan termékeket és trendeket válasszunk, amiben jól érezzük magunkat, és amivel bearanyozzuk a mindennapjainkat ebben a hűvösebb, borongósabb időszakban is.” – részletezte a szakember, Takács Bernadett (az Instagramon Detti Takács néven található).

 

Kapcsolódó bejegyzések