SMINKELD A HAJAD IS, LÉGY KÜLÖNLEGES!

Rúzs & Más / 2018-07-09

Ha az arcunkat minden nap sminkeljünk, miért ne tehetnénk meg ugyanezt a frizuránkkal is? Igazítsd a hajsminked a kiegészítőidhez, a ruhádhoz vagy akár a szemhéjpúderedhez! A nem mindennapi hajszínek most kifejezetten divatosak, a L’Oréal Professionnel pedig elhozta nekünk az idei nyár legforróbb trendjét: a COLORFUL FLASH HAJSMINKET.

L'Oreal Professionnel Colorful Hair Flash, rúzs és más

KILENC ÁRNYALAT, HATÁRTALAN STÍLUS-KOMBINÁCIÓ

Kreativitásod kibontakoztatása még soha nem volt ennyire egyszerű! Játssz a különböző színek kombinációival, ahogy azt sminkelés közben is tenni szoktad!

L'Oreal Professionnel Colorful Hair Flash, rúzs és más

Annyira egyszerű: egy pillanat alatt felviszed és a festék egy hajmosás után el is tűnik. Ne félj kiemelkedni a tömegből és változtasd hajszíned olyan gyakran, amilyen gyakran csak szeretnéd. A COLORFUL FLASH hajsminkek legnagyobb előnye a gyorsan elérhető, professzionális, azonnal látható változás. Minden hajtípusra és hajszínre egyszerűen alkalmazhatók a géles textúrának köszönhetően és a haj kisminkelése csak pár percet vesz igénybe.

Gyors és egyszerű felvitel az azonnali hatásért!

L'Oreal Professionnel Colorful Hair Flash, rúzs és más

ÍGY LEHET IZGALMAS, NYÁRI FRIZURÁD:

A Colorful Flash hajsminkek minden hajtípusra és hajszínre egyszerűen alkalmazhatók a géles textúrának köszönhetően és a haj kisminkelése maximum 15 percet vesz igénybe. A fantáziádnak semmi sem szab határt! Csak Rajtad múlik, hány árnyalatot használsz és hány egyedülálló kombinációt találsz ki. Illetve ne feled, hogy az árnyalatok keverhetők, így a stílusod még egyedibb lehet. A Flash Colors segítségével különböző színeket, stílusokat próbálhatsz ki és eldöntheted, melyik tetszik neked a leginkább.
Sminkeld ki akár csak a hajvégeket vagy készíts extrém rózsaszín csíkot a hajadba – ez csakis Rajtad múlik.

L'Oreal Professionnel Colorful Hair Flash, rúzs és más

A haj-smink zselé állagú Color Flash hajfestékek lágy textúrája rendkívül könnyen felvihető akár ecset akár az ujjaid segítségével. A hajfestékek
pigmentjei rátapadnak a hajszálakra és egyenletesen sima hatást eredményeznek. Minden hajtípusra és hajszínre felvihető előzetes szőkítés nélkül. A haj természetes tapintású marad és a hajsmink egyetlen hajmosással eltávolítható a hajból.

SMINKELD A HAJAD IS, LÉGY KÜLÖNLEGES!
4.7 (93.33%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések