A RÚZS ÉS MÁS ÚJ RUHÁJA

Rúzs & Más / 2016-07-16

Kedves Olvasóink!

2011 februárjában indult el a Rúzs és Más, mint Facebook oldal, majd a lelkes fogadtatáson felbuzdulva pár hónap elteltével webmagazinná nőtte ki magát. Ekkor még egy barna lány mosolygott a korallszín fejlécen, később rúzscsíkok váltották fel, de lényegében változatlan formában üzemelt – egészen a tegnapi napig! Mivel 5 éven át hétköznapokon rendszerint napi 2 cikkel frissült a tartalom, olvasóink 2000 bejegyzésből értesülhettek a legújabb kozmetikumokról, sminktrendekről, kezelésekről, orvos-esztétikai módszerekről, mozgásformákról, az életünket megszépítő/megkönnyítő műszaki cikkekről, finom ételekről, italokról, divatról, jó helyekről és még sorolhatnám…

Rúzs és más logo

Régi álom vált valóra azzal, hogy a Rúzs és Más új, a kor kihívásainak megfelelő formát kapott, így immár ebben az új ruhában ünnepli az 5. születésnapját és nagyon reméli, hogy Olvasói tetszését is elnyeri az új, olvasóbarát felület!

5 éves a Rúzs és Más

Rúzs és Más fennállásának évei alatt független újságíróként írtam az Elle-nek, a Stahl Magazinnak, a Nők Lapjának, a Nők Lapja Pszichének, az Évszakoknak, és jelenleg is dolgozom a Gentlemen’s Choice-nak és a Marie Claire-nek – az évek alatt sok minden változott, de számomra a Rúzs örök!

Bízom benne, hogy az új formában és a régi igénnyel készülő bejegyzéseket továbbra is szívesen olvassák, hozzászólásaikkal pedig hozzájárulnak az oldal tartalmának alakulásához!

Szívélyes üdvözlettel,

Fodor-Kassai Mónika
a Rúzs és más alapító szerkesztője

 

Kapcsolódó bejegyzések