Post Image

RÓZSASZÍN POPCORN A CINEMA CITY MOZIKBAN

Rúzs & Más / 2024-02-09

A Cinema City új kényeztetést eszelt ki a filmrajongóknak egy friss, ínycsiklandó ajánlattal Valentin nap alkalmából. A mozi élménye továbbra is az egyik legkedveltebb szórakozási forma marad, és a vállalat kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden nézőnek teljes körű élményt nyújtson.

Épphogy csak elkezdődött a jalapeno-lime ízesítésű zöld nachos sikersztorija, máris újabb ínycsiklandó ízőrülettel várják amozi szerelmeseit, akár barátokról, párokról legyen szó. A mozilánc február 14-e szerdától – a készlet erejéig – napokon át rózsaszín popcornnal édesíti meg a filmnézés közös örömét, és egyúttal arra is felhívja a figyelmet, hogy a mozi nem válogat, mindenkit összehoz: legyen páros vagy éppen „páratlan”.

cinema, city, valentin nap, pink popcorn, mozi, program, limitalt iz, ruzs es mas

A mozivarázs mindig működik!

A mozizás nemcsak egy egyszerű szórakozás, hanem kultúránk fontos része is. A hatalmas vászon varázsa, a lenyűgöző képi és hanghatások, valamint az érzelmekre ható történetek mind-mind olyan élményt nyújtanak, ami segít kiszakadni a hétköznapokból. A Valentin napi programok között a mozi is előkelő helyet foglal el, hiszen ideális választás lehet egy romantikus este eltöltésére.

A filmválaszték idén is széleskörű, és minden ízlésnek megfelelő alkotást találhatunk a palettán. Legyen szó könnyed romantikáról, izgalmas kémthrillerekről vagy éppen mélyebb mondanivalójú filmekről, a 2024-es Bálint napra mindenki találhat magának megfelelő filmet. A romantika sokféle árnyalatát megtaláljuk a palettán: lesz „csipkelődős” screwball komédia, ilyen az Imádlak utálni; „kémes-menekülős”, azaz az Argylle: a szuperkém; „halálian romantikus”, vagyis a Liza Frankenstein. Aki komolyabb hangvételű mozimágiának vetné alá magát, az megtalálhatja a számítását az Elvis és felesége legendás szerelmét feldolgozó Priscilla-ban, vagy egy kiadós Dűne – Első rész-újrázásban, amely felkészít az év moziszenzációjaként érkező második fejezetre.

Az idei ünnepre különleges hangulatot varázsol a Cinema City epres ízesítésű popcornja és egyéb meglepetések. A mozi különleges ajánlattal készül a Valentin napra, hogy még felejthetetlenebbé tegye a filmezést mind a pároknak, mind pedig az egyedül érkezőknek: a menü két üdítőt, egy nagy ízesített popcornt és egy Milka szíves pralinét tartalmaz majd.

cinema, city, valentin nap, pink popcorn, mozi, program, limitalt iz, ruzs es mas

Ne maradj le a különleges élményről, és készülj fel a bársonyszékeken kényelmesen elhelyezkedve a különleges film- és ízkalandra  Valentin napon!

 

Kapcsolódó bejegyzések