Post Image

RÓZSÁS NAPOT SZERETNÉL? AKKOR EZ KELL NEKED!

Rúzs & Más / 2021-07-07

Egy forró nyári délutánon, sajtóesemény után elcsigázva futottam be a Lövőház utca 17. szám alatt található kis szalonba. Már jártam itt, úgyhogy számítottam rá: ahogy belépek az ajtón, egy másik dimenzióba kerülök. Most is így volt: keleti hangulat, megnyugtató színek, andalító illatok.

la sultane de saba, testmasszazs, rose, rozsas, testkezeles, rozsa, ruzs es mas, kozmetikai szalon

Ahogy haladtam befelé a szépség szentélyébe, úgy vette át izgatottságom helyét a nyugalom. Mire a masszázsasztalon feküdtem, lélekben is készen álltam a prémium francia márka, a La Sultane de Saba kényeztető Rózsás Testkezelésére, amelyet a szalon tulajdonosa, Niki az új, rózsás testápoló termékekkel végzett.

la sultane de saba, testmasszazs, rose, rozsas, testkezeles, rozsa, ruzs es mas, kozmetikai szalon

A rózsa neve: Voyage sur la route des Delicés

Avagy az “Utazás a finomságok útvonalán”, melynek új állomása egy egzotikus rózsakert – ez ihlette a La Sultane de Saba testápolási újdonságait, melyek a Rózsás Testkezelést hívták életre. Az első jóleső lépés a teljes testem leradírozása volt Rózsás Cukorradírral, amely cukornádból és napraforgóolajból, sárgarépa kivonattal, kaktuszfüge hatóanyagával, elbűvölő rózsaillattal készült. Szinte éreztem, ahogy a radír nyomán a bőröm fellélegzik: a finom dörzshatástól életre keltek a tagjaim, jóleső bizsergést hagyott maga után. A radír eltávolítása után bőröm testszerte hihetetlenül puha és selymes lett.  A rózsaillatnak egyébként számos pozitív aromaterápiás hatást tulajdonítunk: harmonizáló hatással bír, javítja a közérzetet, enyhíti a szorongást és a feszültséget, stresszoldó, növeli az örömérzetet, vágykeltő, fejfájás csillapító, immunerősítő, hormonálisan kiegyensúlyozó hatású. Nem csoda, ha a masszázs kezdetére már teljesen lelazultam. Ez az optimális állapot ahhoz, hogy a manuális masszázs a legjobb hatásfokot elérhesse, valamint a termékek hatóanyagainak felszívódása is így lesz maximális.

Masszázs a “fenséges balzsammal”

Niki a varázslatos Majestic Balm-ot hívta segítségül a masszázshoz, melynek különleges állaga tűnt fel elsőként. A szobahőmérsékleten szilárd, szinte viaszos hófehér balzsam a bőr melegétől ellágyulva tökéletes masszázskrémnek bizonyult. Összetételében fő szerepet kap a gazdag shea-vaj, mellékszereplők az értékes argánolaj, az édesmandula, a kókusz és a szójabab olaj, az illatáról pedig ódákat tudnék zengeni, akárcsak masszőröm arany kezeiről. Niki határozott, kigyakorolt mozdulatai nyomán új életre keltek a számítógépezéstől lemerevedett ízületeim, elégedetten felengedtek görcsös izmaim. Egy óra leforgása alatt újjászülettem és bőröm megtelt regeneráló, tápláló hatóanyagokkal – majd kicsattant. A kezelést egyébként ajándékba is adhatjuk, annak, akinek valami nagyon-nagyon jót szeretnénk ajándékozni, ajándékutalvány formájában!

la sultane de saba, testmasszazs, rose, rozsas, testkezeles, rozsa, ruzs es mas, kozmetikai szalon

Mielőtt visszaléptem volna a valóságba, még megismerkedtem a harmadik rózsás újdonsággal is, a Rózsás szépségolajjal, mely a test bármely porcikáján használható, így a hajunkon is kifejti áldásos hatásait, ha bepermetezzük vele. Ilyenkor nyáron nemcsak a test bőre, de a haj is különösen igényli a törődést, táplálást, hiszen a nap és a víz szárító hatása erősen igénybe veszi. Mielőtt a napra megyünk vagy a medencébe vetjük magunkat egy-két fújás megóvja hajunk épségét-szépségét.

Végül még egy csodálatos La Sultane de Saba strandtáskával is gazdagodtam, ezt látnotok kell:

la sultane de saba, testmasszazs, rose, rozsas, testkezeles, rozsa, ruzs es mas, kozmetikai szalon

Szilágyi Nikihez ezen a számon tudtok bejelentkezni kezelésre vagy ha meg szeretnétek közelebbről ismerni a varázslatos La Sultane de Saba termékeket: 06 30 386 0778

Kapcsolódó bejegyzések