Roberto Cavalli illata

Zsolesz / 2012-04-19

Néhány nő arra vár, hogy a világ megmozgassa őket.
A „Cavalli” nő a világ mozgatórugója.

Néhány nő arra vár, hogy megszelídítsék.
A „Cavalli” nőt nem lehet irányítani.

Az illat: Roberto Cavalli parfümje a virágos illatok családjába tartozik. Gazdag, napfényes kreáció: fejillatában édes és lágy vörös bors dominál, mely csak nevében emlékezetet a borsra, de valójában egy brazil cserje illatos apró, piros termése, a parfümgyártás trendi felfedezettje. Ennek az összetevőnek a használata valóban erős jellemről árulkodik. Vibráló és érzéki, felvidít és megbabonáz már az első találkozáskor.  A Cavalli parfüm szívében felbukkanó narancsvirág kivonat maga a mennyei csoda. Egyszerre szín és illat, mely feltárja a sugárzó nőiesség titkos ösvényét és garantálja, hogy senki számára nem marad észrevétlen. Ez az érzékiség végül magával ragadó tonkabab alapjegyeibe fordul, mely kívánatos nyomot hagy a bőrön… alapjaiban addiktív. Louise Turner, a Givaudan egyik parfümőre alkotta meg Roberto Cavalli különleges illatát.
A művészi Roberto Cavalli parfüm üveg az érzéki nők vonalait idézi. Az erős üveg alap a karakter erejéről árulkodik. Mindezt Roberto Cavalli arany logója koronázza meg, az üveg nyakán pedig tigrismintás gallér idézi alkotója emblematikus állatmintáit. 
A parfüm reklámarca, Elisa Sednaoui természetesen testesíti meg a Roberto Cavalli által megálmodott nőt, ezt a megszelídíthetetlen bestiát, akire minden szem rászegeződik. Macskaszerű szemei, eleganciája és művészi tehetsége megmutatkozik a divatban, filmben és zenében, egyedülállóvá téve őt. Maga körül mindenki figyelmét magára vonja. Megragadja a közönséget. A személyisége épp olyan lenyűgöző, mint szépsége.  Ára: Roberto Cavalli EDP 30ml 12 600 Ft, 50ml 18 200 Ft, 75ml 23 800 Ft, Roberto Cavalli Testápoló 150ml 7 000 Ft

 

Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések