Roberto Cavalli Florence edp, rúzs és más

FIRENZE ROBERTO CAVALLI SZERINT

Rúzs & Más / 2018-02-27

A lenyugvó nap simogató sugarai végigpásztázzák a téglavörös háztetőket és az aranyló kőhomlokzatokat, közben Firenzét életteli fényszimfóniává varázsolják. A Nő fürdik a ragyogó fényárban, magabiztosan sétál felfelé a dombon, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és közben nem sejti, hogy egy szépségét csodáló férfi tekintete követi lépteit…

Roberto Cavalli gyökerei Firenzébe nyúlnak vissza, itt született és nevelkedett a nagynevű olasz divatház alapítója. Toszkána tájaiból és hagyományaiból azóta is bőségesen merít inspirációt a luxusmárka. Amikor úgy döntöttek, hogy új fejezetet nyitnak a Roberto Cavalli illatok történetében, természetes volt, hogy ismét a gyökerekhez nyúltak vissza.

Firenze csodálatos virágairól is ismert. A város neve a latin Florentia, azaz virágzó szóból ered.  A fény és pompa városa, amely harmonikusan elegyíti a természet és a kultúra kincseit, a múltat és jelent, a pompát és az életörömet. A Roberto Cavalli Florence nőalakja szintén harmonikus, a merészség, szépség és érzékiség tökéletes ötvözetét kelti életre. Természetes hatású elegancia és kifinomultság jellemzi, vonzerőt és egészséges magabiztosságot sugároz. Körülményektől függetlenül mágnesként vonzza a tekintetet, elragadó és ennek nincs is tudatában.

A nap még néhány utolsót pislákol karmazsinvörös és arany fénnyel a horizonton, de ahogy a nő besétál a pompásan illatozó virágoskertbe, mintha követné a fény és megvilágítja előtte az ösvényt. Az éjszaka még intenzívebbé varázsolja a természet illatait, amelyek sima bőrét és sötét haját cirógatják…

Roberto Cavalli Florence edp, rúzs és más
A Roberto Cavalli Florence illatot Marie Salamagne (Firmenich) mester parfümőr jegyzi. A ciprusos-ámbrás illat kreálásakor a toszkán tájból merített ihletett, és olyan egyedi harmóniákat keltett életre, amelyek visszaadják Firenze városi arculatát és kifinomultságát.
Az illat szívjegyei pompás virágcsokor illatát varázsolják elénk finom narancsvirág és zamatos grépfrút szirmok elegyével. A kifinomult illatkompozíció enyhén pézsmás hibiszkusz magot is tartalmaz, amely egyben kedves főhajtás a virágok városa, Firenze előtt és egy csipetnyi egzotikus, misztikus jelleget kölcsönöz az illatnak.
A virágszimfónia érzéki gyümölcsös fejjeggyel teljesedik ki, amely hűen tükrözi Roberto Cavalli Firenzéjének gazdagságát. Az egymással kontrasztot alkotó édes fekete ribizli és enyhén pikáns mandarin esszencia együtt életigenlő energiabombában egyesül.  Az alapjegy fő pillére pazar ciprusos: az érzéki pézsma és a ragyogó ámbra ideális ellenpontjai Marie Salamagne kedvenc illatának, a megbabonázó patchoulinak.

Roberto Cavalli Florence illatüvege ragyogó kombináció, a klasszikus eleganciát és a modern érzékenységet ötvözi. A henger formájú, az átlagtól eltérő, nehezebb illatüveg dizájnja szemet gyönyörködtető, öröm kézbe venni és még nagyobb boldogság birtokolni. A csiszolt oldalak mesterien vonzzák a fényt és prizmaként visszatükrözik. A lila üveg és áttetsző minták remekbeszabott harmóniája még kifinomultabb külsőt kölcsönöz a méltán egyedi illatüvegnek. Diszkrét Roberto Cavalli monogram ékesíti a kupakot.  A kartondoboz felső része kiválóan harmonizál a parfümös üveg színével, míg a pezsgőszín alsó rész finom mintázata az üveg aranyozott gravírozására emlékeztet.

Roberto Cavalli Florence edp, rúzs és más
A férfit elbűvöli a nő, csodálattal tekint utána, ahogy a nő egyre beljebb merészkedik a kertekbe. A férfi sosem látott még ennyire kecses és harmonikus nőt. Ragyogó, megnyerő, egy istennő, aki rabul ejti a férfi szívét és lelkét. Képtelen ellenállni neki, felé sétál, mert ösztönösen vonzza a nő belső fénye…

Mint minden nagyszerű parfüm, így a Roberto Cavalli Florence is egy történetet mesél el. Mese az bűvöletről és vágyról egy firenzei palota titkos kertjeiben. (KATTINTS a nyitóképre!) A reklámfilm Nicolas Garnier nevéhez fűződik, aki valódi művészi alkotást készített, amelyben bemutatkozik az új illat arca, Shlomit Malka. A fiatal modellnek felívelőben van karrierje, alakja, egész megjelenése csodálatos, haja dús és hullámos, kékes-zöld szemei igézők. De ami még ennél is fontosabb, lénye ragyogó, eleganciája pedig természetes, azaz megtestesíti a Roberto Cavalli Florence női ideálját.

A sötétlila ruhát kifejezetten a Roberto Cavalli Florence illat ihlette és tervezésekor a cél az volt, hogy benne öltsön testet a Florence nőalakja. Az anyag leopárd mintázata, valamint az övet és a pántokat borító kígyó pikkelyek a Roberto Cavalli márkára jellemző motívumok. A csodás műremeket flitterek ékesítik. A tündöklő ruha kiemeli a Florence nőalak szépségét, amely megvilágítja az éjszakát, vezet bennünket a sötétségből a fény felé…

Roberto Cavalli Florence edp, rúzs és más
Megvásárolható: Müller és Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban
Roberto Cavalli Florence EDP SPRAY 30ml – 15.990Ft
Roberto Cavalli Florence EDP SPRAY 50ml – 22.990Ft

Kapcsolódó bejegyzések