Rimmel+Kate Moss = 15

Zsolesz / 2016-07-12

Két brit ikon összefogott…. és már 15 éves a “London look”! 2001 óta a Rimmel múzsája Kate Moss, aki mindig a brit főváros merész stílusát és lelkét testesítette meg, és aki a London Look legautentikusabb szóvivője.

Kate legikonikusabb sminkjeinek tiszteleg az évfordulóra készült kollekció, amely a divatvilágból megismert számtalan identitását ünnepli, a vörös szőnyegen vonuló sztártól a bohém istennőig. Ünnepeljük a Rimmellel a szépségipar páratlan együttműködését! A Rimmel és Kate Moss egy különleges körömlakk és rúzs kollekciót mutat be, mely Kate kedvenceit, vörös és nude árnyalatokat tartalmaz.

“Hihetetlenül büszke vagyok 15 éve tartó kapcsolatomra a Rimmellel” – mondja Kate Moss. “Ez a márka nagyon közel áll a szívemhez, életem legelső rúzsa a Rimmel Heather Shimmer volt. Az évek során kapcsolatunk erősödött és továbbfejlődött és már jó ideje aktív szerepet játszom a kreatív megvalósításban. Az új évfordulós kollekció a kedvenc London Look-jaim közül idéz meg néhányat az elmúlt tíz és fél évből. A vörösekre és a nude színekre fókuszáltam, mert ezeket szeretem viselni – minden árnyalat más-más oldalamat mutatja be.”

rimmel-kate-moss-15-year-anniversary-collection

Rimmel születésnapi Kollekció: Lasting Finish ajakrúzs By Kate
A Lasting Finis ajakrúzs By Kate volt a modell bemutatkozó makeup kollekciója, mely először 2011-ben jelent meg, a Rimmel és Kate kapcsolatának 10. évfordulóján. A Rimmel rajongók az egész világon imádták és vásárolták az elmúlt öt évben. Erre a sikerre alapozva a születésnapi kollekció hat mesés színből áll – három vörös és három nude – melyek mindegyikét Kate egy-egy klasszikus arca inspirálta. Kate minden ajakrúzsát úgy tervezték, hogy egész nap során izzon dús hatású formulával, melybe fényvisszaverő Black Diamond részecskéket kevertek. Mi több a gazdagon telt fénylő szín akár 8 órán át tart. Ajakbiggyesztésünknek delejes ereje lesz:-).

Rimmel + Kate Moss

• A Muse Red #51 egy gazdag, fejeket elcsavaró bíborszín, amely Kate könnyed eleganciáját kelti életre a vörös szőnyegen. Kate véleménye szerint: “Ha különleges helyre megyek, egy feltűnő vörös ajakkal érzem magam “kész”-nek. A dráma és a kifinomultság speciális keverékeként hoztam létre a Muse Red árnyalatot.”
• Az Idol Red #52 egy buja, vibráló vörös vakmerő és különleges megjelenéshez, melyet Kate vonzódása ihletett a játékos és lázadó divat iránt.
• A vintage glamúrt sugárzó Retro Red #53 egy pazar bogyószín árnyalat, mely a Kate által imádott a 40-es és 50-es évek újrafelfedezett retró stílusát tükrözi.
• A Boho Nude #56 egy meleg, karamelles nude, amely Kate laza, bohém megjelenését egészíti ki. Szerinte: “Titkom a letisztult bohém szépséghez a természetes földszínek. szeretem, ahogy a Boho Nude rúzs karamell tónusa felmelegíti a bőröm.”
• Kate híres rock díva stílusát testesíti meg a Rock N Roll Nude #54, egy barackos, semleges szín minden party-lánynak. Tedd teljessé füstös szemekkel és vadóc viselkedéssel.
• Kate hétköznapi, utcai viselete inspirálta a My Nude #55 árnyalatot, mely egy bézses nude, letisztult alkalmi megjelenéshez. Kate hanyag eleganciájához egészítsd ki egy blézerrel.
A 15. évforduló tiszteletére a kollekció prémium megjelenésű special edition csomagolást kapott. Az elegáns és dizájnos csomagolást fémes rózsaarany dobja fel – Kate kedvenc színe – mely minden ajakrúzst gyűjteménybe illő tárggyá változtat.

Születésnapi Kollekció: Super Gel Körömlakk
Kate ikonikus stílusa kiterjed az ujjaira és lábujjaira is, így a születésnapi kollekció a Super Gel körömlakk négy árnyalatát is tartalmazza – három új és egy klasszikus szín. A bíbor ajakárnyalatok kiegészítéseként hozta létre a szupermodell az új Rock N Sparkle #044  árnyalatot, egy fénylő vöröset, mely minden öltözetet vonzóan glamúrossá tesz. Kate két új nude árnyalatot is tervezett a körmökre: Boho-licious #015, egy mindenhez passzoló krémes bézs és a Gilty Pleasure #071 egy szépséges rózsás aranyszín, mely a 15. évforduló ünnepélyességét önti színbe.
Kate Moss szereti a szuperfényes manikűrt és a Rimmel innovációjának köszönhetően a Super Gel a professzionális géllakkozás 3D teltségét és hibátlanul fényes felületét egyesíti.  Exkluzív, szabadalmazott kétlépéses Gel Colour rendszerét természetes fénnyel kell kezelni a magas minőségű, akár 14 napon át tartó zselés szín és fény eléréséhez. Könnyű használni, úgy szárad meg, mint egy normál körömlakk – nincs szükség UV lámpára
Kate büszkén adta nevét a körömlakk sorozathoz ezért minden szín az aláírását tartalmazó csomagolásban kerül a polcokra.

Rimmel-Anniversary-Collection-Super-GelRimmel-Anniversary-Collection-Super-Gel-by-Kate-15-Boho-Licious-7.99euro

Rimmel + Kate Moss = szépséges partnerség! Ünnepeljük az ikonikus árnyalatokat, melyeket Kate álmodott meg, London Look megjelenései által inspirálva!

Rimmel, Kate Moss, Nude look

Save

Save

Kapcsolódó bejegyzések