Post Image

RETINOL MINDEN NAPRA? IGEN, A KHIEL’S RETINOL SZÉRUMMAL!

Rúzs & Más / 2021-09-28

A retinolt a bőrgyógyászok a bőrápolási összetevők sztárjának tartják, mivel egyedülállóan és klinikailag bizonyítottan képes láthatóan csökkenteni a ráncokat és javítani a bőröregedés egyéb jeleit. Mindezt úgy, hogy fokozza a bőrfelszín megújulását, valamint helyreállítja a bőr teltségét és feszességét. Azonban a hatóanyag ereje miatt a retinolt tartalmazó termékek kellemetlen mellékhatásokat is okozhatnak, például bőrszárazságot, bőrpírt, hámlást – különösen a használat korai szakaszában illetve érzékeny bőr esetén. Éppen emiatt a retinolos termékeket fokozatosan vagy változó erősséggel kell bevezetni a bőrápolási rutinba, hogy először a bőr hozzászokjon az összetevőhöz. Sokan emiatt inkább lemondanak róla és látványos bőrfiatalító hatásáról. Ezentúl azonban nincs mitől tartaniuk a legóvatosabbaknak sem, mivel a Khiel’s egy olyan összetételt alkotott meg, amely áttörést hoz a retinol használatában.
A Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum precíz napi adagolást tesz lehetővé és látványosan veszi fel a harcot a bőröregedéssel szemben, miközben minimalizálja a hagyományos retinol formulák esetén előforduló kellemetlen mellékhatásokat – még a használat első két hetében is. Klinikai tesztek alapján: a felhasználók 100%-ánál csökkentek a ráncok, 90%-uknál javult a bőr feszessége, 94%-uknál pedig finomodott a bőr textúrája 12 hetes használat során.

kiehls, retinol, serum, szerum, micro-dose, mindennapi, erzekeny borre, ruzs es mas, antiaging

Orvostudomány inspirálta technológia

A Kiehl’s legújabb szérum-innovációját a „micro-dose” technológiát az orvostudomány inspirálta. Lényege az erős összetevők alacsony és pontos adagokban történő adagolása. A Kiehl’s legújabb szérum-innovációja gondosan kiszámolt retinol mennyiséget tartalmaz, amely folyamatosan elősegíti a felszíni sejtmegújulást. Minden egyes napi adaggal fokozatosan új sejtek kerülnek a felszínre, a bőr friss és megújult megjelenése érdekében.
Fogyasztói érzékelésen alapuló tanulmány során:
– a használat 4. hetére a ráncok csökkentek
– a 8. hétre a bőr megjelenése feszesebbnek tűnt
– a felhasználók 90%-a egyetértett azzal, hogy a bőr komfortosnak érződött a használat során, beleértve az első használatot is.
Az eredmények szakértői értékelésen alapszanak a felhasználók bőrének javulását tekintve 12 hetes használat után.

Okos összetétel 

A Kiehl’s legújabb innovációjában a fő összetevő, a tiszta retinol (0,1%) mellett ceramidokat és peptideket is tartalmaz, amelyek segítenek megerősíteni a bőr védőrétegét és növelik a bőr retinollal szembeni toleranciáját már az első használattól kezdve. A Kiehl’s globális tudományos igazgatója, Dr. Nancy Ilaya hangsúlyozta: „Kutatásaink azt mutatják, hogy egy bőrápolási termék hatékonyságához következetességre és türelemre van szükség hogy a kívánt eredményeket elérjük. Olyan retinolos terméket akartunk megalkotni, amelyet kezdettől fogva minden nap lehet használni, minimális kellemetlenséggel és irritációval, ugyanakkor erőteljes öregedésgátló és bőrjavító hatással. Ennek érdekében a formulánk peptideket tartalmaz, hogy támogassák és fenntartsák a retinol jótékony hatását, valamint ceramidokat, amelyek létfontosságú bőrvédő lipideket szabadítanak fel, hogy segítsenek a retinollal szembeni tolerancia kialakításában és megelőzzék a bőr kiszáradását. A retinol pontos dózisa ezután hatékonyan juttatható a bőrbe, kifejtve jótékony hatásait anélkül, hogy túlságosan felgyorsítaná a sejtek cseréjét vagy megzavarná a bőr védőrétegét. Az eredmény a retinol maximális hatékonysága, minimális vagy semmilyen kellemetlenséggel.”

kiehls, retinol, serum, szerum, micro-dose, mindennapi, erzekeny borre, ruzs es mas, antiaging

Fontos: ne feledkezzünk meg a fényvédelemről!

Ez a gyengéd, mégis hatékony formula nappal és éjszaka is, minden bőrtípusra használható, beleértve az érzékeny bőrt is. Használatakor egyszerűen vigyünk fel 1 pumpányi mennyiséget a megtisztított bőrre, majd napközben hidratáló krémet és széles spektrumú fényvédő faktoros krémet használjunk a legjobb eredmény érdekében. Ez a termék minden olyan területen használható, ahol a bőröregedés jelei megjelennek, beleértve a szemkörnyéket, a nyakat, a dekoltázst és a kézfejet. Kompatibilis más Kiehl’s szérumok és hidratáló krémek fölé vagy alá rétegezve, mint például a Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, a Clearly Corrective Dark Spot Solution, a Super Multi-Corrective Cream, a Hydro-Plumping és a Vital Skin Strengthening Serum.
Ára: 50 ml – 25 700 Ft

Kapcsolódó bejegyzések