Post Image

REPLAY SIGNATURE ILLAT NEKI ÉS NEKED

Rúzs & Más / 2018-10-16

A Replay Signature illatokkal a napokban kötöttünk közelebbi ismeretséget, mégpedig a Replay illatvesztő kipróbálása alkalmával.  Jobbnál jobbak voltak mind, de nekem legeslegjobban a Replay Signature Secret Woman és a Red Dragon Man tetszett. Utólag kiderült, hogy pontosan ezek az illatok állnak a Replay Signature fókuszában!

Az illatok palackjának jellegzetes alakja megmaradt és a Replay világ ikonikus grafikájával tették egyedivé.

A két illatban közös motívum a rejtély, de ezt a férfi és a női illat különböző módokon fejezik ki.
A Replay Signature Secret for Woman-nek rejtélyes lelke van, amely ugyanakkor gyengéd és bukolikus árnyalatokkal rendelkezik – azaz idillikus, mezei hangulatot idéz meg. Ahogy beleszippantottam számomra a végtelen, nyári kék ég tisztaságát hozta el de nem a mediterrán, hanem inkább az északi ég kékségét, ha értitek!:-) Az ég alatt százával nyíló virágok ontják az illatukat. A Replay Signature Secret for Woman palackjának grafikája az elveszett vágyat őrző titkos kert érintetlen természetét ábrázolja.

A Replay Replay Signature Red Dragon Man kifürkészhetetlen lelkét határozottsággal, bátorsággal és energiával tárja fel. Nekem igazi “dögös” férfiillat, abból a lehengerlő fajtából. Bármikor szívesen szaglásznám! A Replay Signature Red Dragon Man képviseli az erős és titokzatos Replay férfit. Egy ikonikus japán sárkány szimbólum díszíti az üveget,  amely a világ egyik legősibb kultúráját jelképezi.

Replay Signature Secret, Red Dragon, rúzs és más, illatpár, rejtély

Mindkét üveget úgynevezett szublimációs technológiával díszítették, amely igazán megkapó látványt nyújt! A szublimációs nyomtatás a legtökéletesebb minőséget biztosító digitális transzfernyomtatási technológia, melynek lényege a speciális tintasugaras szublimációs festék kémiai tulajdonságában rejlik. A szublimációs tinta összetételénél fogva egy bizonyos hőfok felett (kb. 150°C felett) szublimálódik (azaz szilárd halmazállapotból gáz halmazállapotba alakul) és e folyamat közben a megnyomott tárgyak felületével gyakorlatilag egybeolvad. A festékmolekulák a megnyomott tárgy strukturális részévé válnak, így a nyomtatás kitapinthatatlanná lesz és tartós felületet ad.

Replay Signature Secret – virágos, gyümölcsös, vaníliás

FEJJEGYEK
bergamott, keserűnarancs, körte

SZÍVJEGYEK
frézia, sambac jázmin, narancsvirág

ALAPJEGYEK
vanília, kasmírfa, cédrusfa, fehér pézsma.

A Signature Secret a kíváncsi és szenvedélyes hölgyeknek készült. Ez az energikus kompozíció a bergamott, a ragyogó keserűnarancs és a lédús körte lenyűgöző akkordjával indul. A szívjegy tükrözi egy erős és szenvedélyes nő nőiességét egy virágos csokorral, melyben a friss-fűszeres frézia, narkotikus sambac jázmin és a narancsvirág jelenik meg. Az alapjegyek a bársonyos kasmírfa, krémes vanília és a fehér pézsma alkotja.

Replay Signature Red Dragon – fás, fűszeres

Replay Signature Secret, Red Dragon, rúzs és más, illatpár, rejtély

FEJJEGYEK
Grapefruit, Kardamom, Rózsabors, Dzsungel esszencia

SZÍVJEGYEK
Tea akkord, Geránium, Feketebors

ALAPJEGYEK
Vetiver, Fehér fa, Pacsuli

A Signature Red Dragon egy időtlen, klasszikus illat a határozott férfiaknak. A fejjegyben a rózsabors és a kardamom fűszeres illatai játszanak egymással. A szívjegyben váratlanul felbukkan a tea illata, valamint a geránium. Az alapjegyben meglepetésként a szárított fehér fa és vetiver teszik tökéletessé a kompozíciót.

REPLAY SIGNATURE SECRET
Eau De Toilette for Woman 50ML 11 490 Ft
Eau De Toilette for Woman 30ML 8 450 Ft

REPLAY SIGNATURE RED DRAGON
Eau De Toilette for Man 50ML 11 490 Ft
Eau De Toilette for Man 30ML 8 450 Ft

REPLAY SIGNATURE ILLAT NEKI ÉS NEKED
3.9 (77.5%) 8 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések