Post Image

REMEKBE SZABOTT NYÁRIDÉZŐ VERSACE ILLATÚJDONSÁG

Rúzs & Más / 2020-10-27

Eleged van a borús, sötét őszi napokból? Egy fújással megoldható! A Versace márka kirobbanó illatújdonsága, a Dylan Turquoise EDT tökéletesen visszaidézi számunkra a gondtalan, könnyed, napsütötte nyári időket.

Repülj képzeletben a kristálytiszta tenger partjára és ragadjon el a Versace szenvedéllyel teli, új illata. A Versace Dylan Turquoise EDT, a Dylan Blue illatcsalád legújabb tagja, egy vibráló és ragyogó illat, amely egyszerre hagyományos és modern.

versace, dylan turquoise, edt, fragrance, kirobbanó, friss, nyári illat, hailey Bieber, Bella Hadid, tenger, rúzs és más

A virágos-fás-pézsmás illatcsaládba tartozó Versace Dylan Turquoise EDT fejjegyében a lédús Primofiore citrom, a mandarin és a rózsabors frissességével indít, majd a szívjegyben teljesedik ki az olyan üde és egzotikus jegyekkel, mint a jázmin, a frézia, a fekete ribizli vagy a guava. Az alapjegy a fás jegyek és a pézsma érzékiségére épül, amelyet egy különleges összetevő, a biotechnológia segítségével, cukornádból kifejlesztett Clearwood® esszencia egészít ki, melyben a borostyán és a fás aromák lágysága egyesül.

A Versace Dylan Turquoise EDT a legkiválóbb minőségű természetes és szintetikus összetevőkből készült, melyek kizárólag lekövethető és fenntartható forrásokból kerültek beszerzésre a világ minden tájáról!

versace, dylan turquoise, edt, fragrance, kirobbanó, friss, nyári illat, hailey Bieber, Bella Hadid, tenger, rúzs és más

Az új Versace illatának bevezetésének megünnepléséhez a márka a teljes Dylan Blue illatcsaládhoz új TV reklámot és reklámfotókat is készített. A Dylan Turquoise arca Hailey Bieber lett, míg a Dylan Blue Pour Homme és a Dylan Blue Pour Femme illatok reklámarcai személyében Loius Baines-t és Bella Hadid-ot köszönthetjük. A reklámban felelevenedik a Versace mediterrán öröksége, a szenvedély, az érzékiség és a végtelen nyár ünneplése.

Csobbanj bele a Versace legújabb illatának világába:

Az új illat már kapható a Douglas, Müller és Marionnaud parfümériákban.

Kapcsolódó bejegyzések