RELAXÁLÓ SPA TIPPEK OTTHONRA A LA PRAIRIE-TŐL

Rúzs & Más / 2016-11-29

A rohanás és stresszes életmód mellett testi és lelki egészségünk egyre kevesebb figyelmet kap. Ha egy kellemes spa élményre vágyunk, nem feltétlenül kell kimozdulnunk, otthon a négy fal közt is megteremthetjük a lazítás minden feltételét.

Így varázsoljunk Spa-t az otthonunkba:

A zavartalan kikapcsolódás alapja a nyugodt, idilli környezet megteremtése, melyet a fényerősség szabályozásával, puha, meleg köntös használatával és halk, kellemes zene biztosításával tudunk elérni.

Szeljünk fel egy gyümölcsöt – mangót, narancsot vagy barackor –, tegyünk hozzá friss fűszernövényt – például mentát vagy bazsalikomot – és tegyük bele egy jégkockákkal teli kancsó vízbe és tárolja. Ez a hűsítő, gyümölcsös-fűszeres ital igazi felfrissülést nyújt az otthoni kényeztetés alatt vagy után.

Kikapcsolni …. a szó legszorosabb értelmében: mindenképpen kapcsoljuk ki a mobilt, tabletet, számítógépet és televíziót! Köztudott, hogy az elektronikai eszközök használatának szüneteltetése jó hatással van az emberi szervezetre. A digitális világból való kilépés – még ha csak egy órára is – kulcsfontosságú a zavartalan relaxációhoz.

Tegyünk fel egy maszkot! A pórusokat finomító és az arcbőrt feszesítő maszkok kitűnő megoldást jelentenek a száraz, megviselt bőr számára. A maszk felvitele előtt azonban rendkívül fontos a bőr alapos megtisztítása és tonizálása.
Mindez a smink hatékony eltávolításával kezdődik (La Prairie Cellular Eye Make up Remover). Ezt követően vigyünk fel arctisztító terméket a bőrre (például: La Prairie Foam Cleanser vagy Purifying Cream Cleanser), finoman masszírozzuk be, majd mossuk le meleg vagylangyos vízzel.
Mielőtt bőrünket szárazra törölnénk, használjuk a Cellular Mineral Face Exfoliator-t, mely tökéletesen sima, gömb alakú radírozó gyöngyöket tartalmaz. Az ásványi anyagok és drágakövek kombinációjával készült arcradír fellazítja, majd eltávolítja a pórusokat
eltömítő elhalt hámsejteket.
La Prairie bőrradír

A bőrradírozást egyaránt szükséges elvégezni az arc, a nyak, valamint a dekoltázs területén is. A nyak és a dekoltázs megfelelő ápolása ugyanolyan fontos, mint az arcápolás; a bőr ezeken a területeken különleges gondoskodást igényel. Ezután langyos vízzel vagy nedves vattakorong segítségével távolítsuk el az arcradírt. Miután a bőrt gyengéden szárazra töröltük, tonizáljuk például Cellular Refining Lotion-nel. Következő lépésként kényeztessük a bőrt a Skin Caviar
gyöngyökkel, ezt követően pedig ecset segítségével vigyük fel az arcra, nyakra és dekoltázsra a Skin Caviar Luxe Sleep Mask-ot.

La Prairie Skin Caviar
Az intenzív hatású kaviár gyöngyök tökéletes harmóniában dolgoznak a könnyed állagú Skin Caviar Luxe Sleep Mask-kal. Ennek köszönhetően a száraz bőr feszülő érzése megszűnik; a kaviár kivonatok hatása pedig megsokszorozódik.

La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask Kényeztetés tetőtől talpig. Egy jó meleg fürdő után, melynek hatására a bőr átmelegszik, vigyük fel testünkre az intenzív hatású Skin Caviar Soufflé Body Cream testápoló krémet. Bőrünk újra selymessé válik és hidratáltsága is ismét egyensúlyba kerül. A teljeskörű spa program kihagyhatatlan része az élénkítő hatású Cellular Energizing Body Spray használata, mely üde, friss illatú lepelbe burkolja a testet.La Prairie Skin Caviar Luxe Souffle Body CremeValódi életkort meghazudtolóan puha kezek. A bőröregedés szemmel látható jelei elsőként a kézfejen, illetve a szemkörnyéken jelennek meg, hiszen bőrünk itt a legfinomabb és legvékonyabb. Ezért szükséges kezünk kényeztetése és gondos ápolása, mely a szépségápolási program már ismert fázisaiból – hámlasztás, maszk és hidratáló termék alkalmazása – áll. A bőrradírból (La Prairie Cellular Mineral Face Exfoliator) vigyünk fel egy kis (borsónyi) mennyiséget a kézfejre, valamint az alkar és a könyök területére, majd gyengéden masszírozzuk be, ezután alaposan öblítsük le langyos vízzel, majd töröljük szárazra a bőrt. Ezt követően alkalmazhatjuk a Cellular Hydralift Firming Maskot, mely gyorsan kifejti hatását: intenzíven hidratál és hatékonyan küzd a bőr pirossága, valamint a stresszfaktorok okozta bőrproblémák ellen. A teljes felszívódás érdekében 5-10 percig hagyjuk fenn a kézfejen a maszkot, majd öblítsük le langyos vízzel. Végül kenjük be alkarunkat és kezeinket a Cellular Hand Cream-mel. Ez a kézkrém csökkenti a pigmentképződést és gondoskodik a bőrfelszín simaságáról, biztosítja annak megfelelő hidratáltságát és optimális védelmét.

Szépítő spa programunk megkoronázásaként pihenjünk, olvassunk és igyunk sok gyümölcsös vizet!

Javasolt fogyasztói árak:
La Prairie Cellular Eye Make-up Remover, 125 ml, 16.400 Forint
La Prairie Foam Cleanser, 125 ml, 21.600 Forint
La Prairie Purifying Cream Cleanser, 200 ml, 22.200 Forint
La Prairie Cellular Mineral Face Exfoliator 100 ml, 36.300 Forint
La Prairie Cellular Refining Lotion, 250 ml, 28.000 Forint
La Prairie Skin Caviar, 50 g, 59.800Forint
La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask, 50 ml, 90.300 Forint
La Prairie Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream, 150 ml, 88.500 Forint
La Prairie Cellular Energizing Body Spray, 50 ml, 22.500 Forint
La Prairie Cellular Energizing Body Spray, 100 ml, 38.500 Forint
La Prairie Cellular Hydralift Firming Mask, 50 ml, 47.400 Forint
La Prairie Cellular Hand Cream, 100 ml, 29.800 Forint

Kapcsolódó bejegyzések