Post Image

RANDIRA TERMÉSZETES SMINK A TELITALÁLAT!

Rúzs & Más / 2018-02-13

Sminktrendek ide vagy oda, a férfiak túlnyomó többsége azt szereti, ha partnere diszkrét, természetes sminket visel, ami kiemeli a szép vonásokat, anélkül, hogy feltűnő vagy harsány lenne. A vörös száj messziről szexi, de az intim, “odabújós” pillanatokban inkább zavaró. Legyünk természetesek Valentin napján is!  Akárhogy is vélekedünk a szerelmesek napjaként emlegetett Valentin-napról, aznap és mindennap ajándékozzuk meg magunkat egy kellemes, természetes sminkkel, amit a rohanósabb hétköznapokon is könnyen, komolyabb ecsetzsonglőrködés nélkül fel tudunk vinni.

Nu Colour Light Shine Blush duo, arcpirosító és kiemelő a Nu Skin újdonsága
•    A természetesség hangsúlyozására a járomcsontra leheletvastagságban felvitt, barackárnyalatú pirosítót javasoljuk.
•    Az ajkakra egy áttetsző, gyöngyházfényű ajakbalzsam is elegendő lehet, de bevethető akár egy halványabb színű rúzs is.
•    A füstös szem ugyan szinte sosem megy ki teljesen a divatból, azonban mindig törekedjünk a színek harmóniájára, egyúttal kövessük a „kevesebb több” elvet, ha a természetes tündöklést tűztük ki célul.
•    A szemhéjpúder alkalmazását megelőzően felvihetünk egy kis korrektort is a szemhéjára alapozó gyanánt, így a smink egész napon át tart majd.
•    A bőr esetleges apróbb egyenetlenségeinek eltüntetésére pedig kiváló választás lehet egy egészséges, természetes ragyogást biztosító, folyékony alapozó.

Akárhogy is alakuljon a Valentin-napunk, a legjobb formánk megteremtéséhez nem kell mást tennünk, mint kiválasztani a hozzánk legjobban illő, a természetesség benyomását keltő színkombinációt, ami képes felerősíteni a belső ragyogásunkat, és így mindenkit biztosan lenyűgözünk majd.

Nu Colour LightShine Szemhéjfesték paletta
Nem tudunk mellényúlni, ha a magas minőséget képviselő Nu Skin Nu Colour dekorkozmetikum termékcsalád tagjai közül választunk a hamvasság és a puhaság kihangsúlyozására megálmodott termékeket, amelyekkel nemcsak a könnyed felvétel és a krémes tapintás garantált, hanem olyan, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag összetevőket is tartalmaznak, melyek egészséges bőrt eredményeznek. Ráadásul bőrünk „finomra hangolásán” túl bőrápoló összetevőikkel egyes dekorkozmetikumok még az öregedésgátlásban is segíthetnek, hogy – a Nu Skin szlogenjével összhangban – valóban felfedezhessük a legjobb önmagunkat.

Természetes smink, Nu Skin, rúzs és más

RANDIRA TERMÉSZETES SMINK A TELITALÁLAT!
4.8 (96%) 5 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések