Post Image

RÁNCŰZÉS KÍGYÓMÉREGGEL: KIPRÓBÁLTAM A SECRET KEY ARCÁPOLÓJÁT

Rúzs & Más / 2022-05-01

Egy véletlen folytán találtam rá a skinshop.hu-ra – bár úgy tartják, véletlenek nincsenek. Igazi arcápolási ínyencségekre bukkantam ebben a webshopban, különleges koreai arcápolási márkák egyedülálló kozmetikumaira. Rögtön láttam, hogy a kínálat nem véletlenszerű: módszeresen átgondolt válogatás ez a javából! Felfedeztem ismerős márkákat és számomra teljesen újakat is. Az általam eddig kipróbált koreai arcápolók – többek közt csiganyál és méhméreg tartalmú szérumok, BB krémek és változatos fátyolmaszkok – nekem nagyon beváltak. A koreaiak magas hatóanyagtartalmú arcápolókat készítenek és előszeretettel alkalmaznak számunkra rendkívül furcsa összetevőket, ám ezt mindig megalapozottan, konkrét eredményekkel alátámasztva teszik. A Skinshop kínálatából végül egy kígyóméreg hatóanyagú emulzióra esett a választásom.

Secret Key – titkos kulcs a fiatalos bőrhöz

A Secret Key a természetben találja meg a szépség titkát, és a természettudomány segítségével fejti meg azt. A Secret Key természetes kivonatokat használ, és olyan kozmetikumokat készít, amelyek biztonságosak mindenki számára. Az ősi tudás bölcsességét követve modernizálja a bőrterápiát, és olyan kozmetikumokat kínál, amelyek nemcsak a bőr szépségét, hanem a lelki békénket is szolgálják.

A Secret Key Syn-Ake ránctalanító és bőrszínkiegyenlítő emulzió kígyóméreggel egy régóta tervezett plusz lépést jelent az arcápolási rutinomban. Tapasztalatból tudom, milyen sokat ad a bőrnek a különféle állagú arcápolók rétegzése, mégis nehezen szánjuk rá magunkat, mert ugye komplikálja az életünket. De valójában egy lépéssel több csupán fél percet ad hozzá az arcápoláshoz, ami viszont kamatostul megtérül a bőr állapotában! Az emulziót a szérum után, a nappali vagy éjszakai krém előtt alkalmazom és egyáltalán nem érződik soknak, a bőrömbe tökéletesen beszívódik.

skinshop, skinshop.hu, koreai, koreai borapolas, arcapolas, csiganyal, csiga, csiganyalka, arckrem, szerum, mucin, ruzs es mas, secret key, syn-ake, kigyomereg, kiprobaltam, teszt, ajanlo

De miért éppen kígyóméreg? 

A Syn-Ake szintetikus kígyóméreg összetevőre utal, amely botoxhoz hasonlóan hat a bőrre: ellazítja az apró izmokat, ezáltal kisimulnak a ráncok. Érzésre fantasztikus: ahogy felviszem, 1 perc múlva kifeszül a bőröm, a szarkalábak és a mimikai ráncok teljesen elsimulnak.
Valódi szenzáció, hogy ez az emulzió bizony 150 ml(!) – vagyis háromszorosa egy tégelyes krém mennyiségének. Emiatt végre nem sajnálom felvinni a nyakamra és dekoltázsomra, amely területek általában kissé mostoha bánásmódban részesülnek. Ám ennek az emulziónak az áldásos hatása már 2 hét használat után látványosan kisimítja a bőrömet ezeken a területeken is.  A Secret Key Syn-Ake ránctalanító és bőrszínkiegyenlítő emulzió nemcsak a ráncoknak fúj takarodót, de a bőrszínt is egyenletesebbé, ragyogóbbá teszi, halványítja a foltokat.

Tartalmaz még ázsiai gázló (Centella Asiatica), kövér porcsin és uborka kivonatot, amelyek nyugtatják a bőrt, mályvarózsa és aloe vera összetevői pedig rugalmasítanak. A Tremella Fuciformisnak – az ezüst rezgőgomba kivonatának  – mélyhidratáló és antioxidáns hatása van. Növényi hialuronnak is nevezik nagy vízmegkötő képessége miatt. Az arbutin egy növényi eredetű bőrfehérítő, depigmentáló összetevő, melynek némi antioxidáns hatása is van. Az adenosin gyulladáscsökkentő és sejtregeneráló. Találunk az összetevői közt E-vitamint mely a ráncmegelőzésben segít, illetve hialuronsavat, a jól ismert kiváló hidratálót.

Kipróbáltam – bevált!

Összességében nagyon elégedett vagyok a termékkel, egyre kevésbé látszanak még a mosolygóráncaim is! Az érzést, ahogy azonnal feszesebbé teszi a bőrömet, imádom. A következő lépésként használt arckrémem felszívódását is elősegíti. Meg fogom tartani ezt a plusz lépést a rutinomban! Egyetlen apró szépséghibája, hogy a krémes állagú emulziót nem könnyű kinyerni a csodaszép üvegből, de amióta fejreállítva tárolom a fürdőszobapolcon, ez a probléma is megoldódott.

A termék összetételét és további információkat itt találtok: skinshop.hu

Kapcsolódó bejegyzések