La Prairie White Caviar Illuminating Pearl Infusion

TÜNDÖKÖLJÖN ARCBŐRÜNK FOLYÉKONY FÉNYBEN!

Rúzs & Más / 2017-03-30

A kipirosodás, az idővel létrejövő pigmentfoltok és a környezeti ártalmak okozta szürkés filmréteg meggátolják, hogy az arcbőr belülről ragyogjon. A La Prairie kutatói egy új, kulcsáttörést jelentő vívmánnyal álltak elő a bőrvilágosítás komplex tudományában: White Caviar Illuminating Pearl Infusion, egy exkluzív ragyogásfokozó készítmény, amely a bőr mindhárom színbeli eltérését célba veszi. A White Caviar Illuminating Pearl Infusion egységesíti a bőrszínt és megemeli a bőrt, eredménye már néhány hét elteltével látható.

A fény tudománya

A White Caviar Illuminating Pearl Infusion ragyogásfokozó koncentrátum szívében egy vadonatúj tudományos fejlesztés áll. A La Prairie tudósai a kutatómunka során felfedezték, hogy az arcbőr színbeli eltéréseihez és fakóságához nem csupán a túlzott melanin termelés járul hozzá, hanem a kipirosodás és a szürkés elszíneződés is. Ezért a világon először olyan készítményt alkottak, amely nem csupán egy, hanem a bőr mindhárom színbeli rendellenességét egyszerre képes kezelni. Az egyedülálló gyöngyök infúziója kapszula formájában magában rejti az arany kaviár kivonatból és stabil, zsírban oldódó C-vitaminból álló koncentrált formulát. Ehhez társul az innovatív diglükozil gallusz sav (DGA), mely a bőr 3 leglényegesebb színbeli eltérése ellen hatásos.

La Prairie White Caviar Illuminating Pearl Infusion

A bőrön lévő pigmentfoltok, melyeket gyakran korfoltokként emlegetnek, legfőképpen a napsugárzás károsító hatása miatt keletkeznek. Az epidermis (felhám) bazális rétegében található melanociták (festék termelő sejtek) az UV-sugárzás hatására barnás festékanyagot, melanint kezdenek előállítani, mely azután egyenletesen eloszlik a felhámban. Az aktív hatóanyag (DGA) itt hat azáltal, hogy a melanin termelés “karmesterét” (tirozináz enzim) szabályozza, valamint korlátozza a festékanyag bőrbe jutását. Ezáltal varázsolja áttetszőbbé az arcot és csökkenti a korfoltokat. Ráadásul a gyöngyökbe zárt stabil C-vitamin származék, mely minden felvitelnél újonnan szabadul fel, csökkenti a melanin szín intenzitását, így közreműködik abban, hogy a foltok kevésbé szembetűnőek legyenek.

A napi stressz folyamatosan irritálhatja a bőrt, mely gyulladás, vagy kipirosodás formájában észlelhető. A különféle stressz faktorok, az életvitel hatására felszabaduló kortizol, az UV-sugárzás, a légszennyezés és a kemikáliák, károsítják a bőr természetes védelmi rendszerét. A White Caviar Illuminating Pearl Infusion új ragyogásfokozó komplexében található DGA egy rendkívül hatékony irritáció ellenes hatóanyag, amely meggátolja a bőrirritáció közvetítő anyagának, a kipirosodásért felelős prosztaglandin E2-nek a felszabadulását.

A bőrünket támadó légköri, valamint városi szennyezés hozzájárul a szürkés, fakó arcszín kialakulásához. A korosodó, száraz vagy érzékeny bőrtípus sérülékenyebb a szennyezőanyagokkal szemben. A White Caviar Illuminating Pearl Infusionben található kaviár gyöngyök külső burka oltalmazza a bőrt ezektől az ártalmas részecskéktől. Maguknak a gyöngyöknek az alapanyaga különféle poliszacharidokat tartalmaz és védelmező “második bőrt” képezve egy intenzív légszennyezés elleni hatást biztosít. Egyedülálló szerkezete lehetővé teszi, hogy aktív alkotói behatoljanak a bőrbe, miközben távol tartja a bőrfelszíntől az elszürkülést és fakóságot okozó, valamint sejtkárosító nehézfémeket és szennyeződéseket.

La Prairie White Caviar Illuminating Pearl Infusion

Csodás gyöngyök

A La Prairie White Caviar Illuminating Pearl Infusion ragyogásfokozó koncentrátum világosít és feszesít és visszaadja a bőrnek áttetsző, fiatalos önmagát. Az arc ragyog, a bőrszín egyenletes, a pigmentfoltok elhalványodnak, az új elszíneződések kialakulásának pedig esélye sincs. A bőr feszessége és rugalmassága visszatér. A még eddig soha nem látott, kapszulázott white caviar gyöngyök az utolsó cseppig sértetlenek így láthatóak maradnak. A White Caviar Illuminating Pearl Infusion pont annyira szemet gyönyörködtető, mint amennyire hatékony. Egy kulcsáttörést jelentő készítmény most először veszi célba a bőr mindhárom elszíneződését annak érdekében, hogy a bőr áttetsző és egészséges, az arcszín egységes és tündöklően ragyogó lehessen.

Használata:
Reggel és/vagy este tisztítás és tonizálás után gyengéd simító mozdulatokkal vigyük fel az arcra, kerülve a szemkörnyéket. Hagyjuk a terméket teljesen beszívódni mielőtt felvisszük arckrémünket.

Kapcsolódó bejegyzések