Post Image

PRAKTIKUS UJJHEGYTAPASZOK ÉRKEZTEK A HANSAPLAST-TÓL!

Rúzs & Más / 2021-05-03

Ha lenne egy statisztikám arról, hogy milyen testrészeim sérültek meg a legtöbbször életem során, az ujjbegyeim nyernének. Az ezzel járó bosszankodás pedig mindenkinek ismerős: a sebtapasz csak ideig-óráig bírja, rossz esetben mindössze néhány perc kell hozzá, hogy lejöjjön, mivel az ujjbegyre képtelenség úgy felapplikálni, hogy illeszkedjen. A Hansaplast praktikus találmányának köszönhetően ez többé nem jelent problémát, ugyanis az Extra rugalmas ujjhegytapaszok és a Hand Mix Pack dobozban található sebtapaszok kifejezetten a kézfej területére lettek kifejlesztve, így segítségükkel maximális precizitással tudod védeni annak sérüléseit, legyenek azok bármennyire nehezen hozzáférhető felületen.

Hasznos innováció 

Nos, nem csak én vagyok kétbalkezes – a Hansaplast fejlesztői szerint is, akár a konyhában vagy a szabadban tevékenykedünk, esetleg az irodaeszközöket használjuk, ha apróbb sérülés, karcolás ér minket, az legtöbbször a kézfejünkön történik. Azonban gyakran nehézséget okoz, mikor az ujjainkon, különösképp az ujjbegyeken ejtett vágásokat, kisebb sebeket kell kezelni: az átlagos sebtapaszok nem illeszkednek megfelelően a nehezen megközelíthető helyekhez, ezáltal előfordulhat, hogy rövid idő után lógni kezdenek, piszkosak lesznek, vagy egyszerűen hamar leesnek. A Hansaplast éppen erre keresett megoldást.

Az új Hansaplast extra rugalmas ujjhegytapaszok innovatív kialakításának köszönhetően többé nem okoz gondot a sebesült ujjvégek megfelelő ápolása, hiszen tökéletesen felveszik azok formáját, ezáltal a tapasz kiválóan rögzíthető a hagyományos sebtapaszokkal ellentétben. Extra rugalmas anyagának hála az ujjak mozgásának megfelelően nyúlik a tapasz, így nem gátol semmilyen tevékenységben. A sebek megfelelő légzésének érdekében légáteresztő technológiával készült, a seb megóvásáért pedig vízlepergető borítással van ellátva.

hansaplast, ujjhegytapasz, elasztikus, kézfej, ujjbegy, sérülés, háztartási, rúzs és más, sebtapasz

A Hansaplast Hand mix pack sebtapasz nem csupán a már említett típust tartalmazza, hanem egyéb praktikus újdonságokat is, amelyek mind a kézfejek ápolásáért felelősek. A válogatás segítségével nem csak az ujjbegyek kezelése válik lényegesen egyszerűbbé, hiszen a csomag tartalma a teljes kézfelület védelmére kínál megoldásokat. Az összeállításban találunk extra rugalmas, vízlepergető, de akár vízálló sebtapaszokat is, ráadásul több formában, hogy kezeink bármilyen sérülését maradéktalanul, de mégis kényelmesen tudjuk ellátni.

hansaplast, ujjhegytapasz, elasztikus, kézfej, ujjbegy, sérülés, háztartási, rúzs és más, sebtapasz

Hansaplast extra rugalmas ujjhegytapasz, 10x

· 10 db sebtapasz dobozonként
· Ideális az ujjbegy kisebb sérüléseinek ellátására
· Extra rugalmassága lehetővé teszi, hogy a bőr mozgásával nyúljon
· Vízlepergető, így megóvja a sebet a víztől
· Légáteresztő anyaga engedi a sebet lélegezni a gyorsabb gyógyulás érdekében

Ajánlott fogyasztói ára: 460 Ft

Hansaplast Hand Mix Pack sebtapasz, 20x

· A különböző formájú és anyagú tapaszok alkalmasak a különböző sérülések lefedésére
· Az Elastic Finger Strips extra rugalmas és hosszú tapaszok kétszer körbeérik az ujjat, biztos védelmet kialakítva
· A Universal Strips lepergeti a vizet és megóvja a sebet a kosztól
· Az Elastic Strips extra rugalmas, így a bőr mozgásával nyúlik
· Az Aqua Protect Strips vízlepergető és vízálló felszíne megóvja a sebet a víztől
· Az Elastic Fingertip Strips ujjhegytapasz az ujjbegyek védelmére lett kialakítva
· A csomag tartalma 4 db Elastic Finger Strips, 8 db Universal Strips, 2 db Elastic Strip, 4 db Aqua Protect Strips és 2 db Elastic Finger Strips

Ajánlott fogyasztói ára: 1 590 Ft

Kapcsolódó bejegyzések