Post Image

PILLEKÖNNYŰ 50-ES FÉNYVÉDŐ, AMIT NEM IS ÉRZEL A BŐRÖDÖN

Rúzs & Más / 2023-08-01

Mindegy, hogy éppen szürke felhők hada vette birtokba az eget, vagy százágra süt a nap, fényvédelemre minden esetben szüksége van a bőrünknek ha hosszabb időt töltünk a szabadban. A megfelelő mennyiségű fényvédőkrém felvitele után azonban sokszor érezhetjük úgy, hogy bőrünk hamar zsírossá válik. Erre a problémára nyújt megoldást az Eucerin Sun Hydro Protect ultrakönnyű napozó fluidja, amely könnyen a mindennapi rutinunk részévé válhat.

A meleg napsugarak simogatása nem csak a hangulatunkra lehet jótékony hatással, hanem szervezetünkre is, hiszen a napsütés serkenti a D-vitamin termelést, élénkíti a vérkeringést és javítja az anyagcserét. Viszont a napsugarakkal együtt járó UV-sugárzás hozzájárulhat a hiperpigmentáció és a melanóma kialakulásához is, sőt bőrünk idő előtti öregedésének is az egyik legfontosabb tényezője.  Az Eucerin Sun termékcsaládjának legújabb, ultrakönnyű fényvédője játszi könnyedséggel épülhet be bőrápolási rutinunkba átfogó védelmet nyújtva a napsugárzás bőrkárosító hatásaival szemben.

eucerin, fenyvedelem, napozo, fenyvedo, hydro protect, magas fenyvedelem, ruzs es mas, konnyu fenyvedo

A sejtvédelemtől a DNS-védelemig

Az UV-sugárzás nem csak védtelen bőrünk felületére lehet ártalmas, hanem a hámsejtjeink magjában megtalálható DNS-ben is láthatatlan károkat okozhat. Az Eucerin DNS-védelmi technológiája ezen láthatatlan károkkal veszi fel a harcot, s támogatja a szervezet saját DNS-kijavító mechanizmusát.

A technológia kifejlesztéshez az édesgyökér gyökérkivonatából nyert gyulladásgátló, valamint antioxidáns és antimikrobális tulajdonságairól ismert glicirretinssavat alkalmazták. A vegyület hatékonysága ugyanis egyedülálló a természetes DNS-kijavító folyamatok szabályozásában és támogatásában az UV-fény által károsodott bőrön.

A márka a Sun termékcsaládjában ezen technológiát ötvözte a termékekben megtalálható Licochalcone A-val, amely az UV-sugárzás és a nagy energiájú látható fény hatására létrejött szabadgyökök semlegesítésével segít megvédeni a bőrt a sejtkárosodással szemben.

Az Eucerin legújabb, 50-es faktorszámú Hydro Protect fényvédőjében megtalálható az innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia, amelyben az UVA- és UVB-szűrőket egyesítették a Licochalcone A hatóanyaggal. Emellett az ultrakönnyű napozó fluid a bőr saját DNS-javító mechanizmusát is támogatja, hiszen egyik összetevője a glicirretinsav. A magas szintű fényvédelmen túl könnyed formulájának köszönhetően gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet és szinte láthatatlan a bőrünkön. Ezenfelül hialuronsavval hidratálja bőrünket, így használatát követően frissnek és üdének érezhetjük azt. A finoman illatosított napozó fluid minden bőrtípus számára, még az érzékeny bőrűeknek is megfelelő választás lehet.

Eucerin Sun Hydro Protect ultrakönnyű napozó fluid arcra SPF 50+

  • Magas szintű fényvédelem az UVA- és UVB-sugárzás, valamint a HEVIS-fény (nagy energiájú látható fény) ellen.
  • Ultrakönnyű, gyorsan beszívódó formulájú, amely szinte láthatatlan a bőrön.
  • Felvitel után nem hagy ragacsos, zsíros érzetet a bőrön.
  • Minden bőrtípusra, akár az érzékeny bőrre is.

Ajánlott fogyasztói ár: 6799 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Kapcsolódó bejegyzések