Pillekönnyű tisztítók

Zsolesz / 2011-05-20

Az új Eucerin® DermatoClean arctisztító termékek a bőr minden igényét kielégítik és figyelembe veszik az igényes hölgyek kozmetikai elvárásait is. Az érzékeny bőrön is tesztelt arctisztító termékek illat-, színezőanyag-, alkohol- és anionos felületaktív anyagoktól mentesek annak érdekében, hogy minden bőrtípussal kompatibilisak legyenek és megfeleljenek a legmagasabb bőrápolási követelményeknek.
Az új formula lényegét egy nagyon hatékony tisztító és egy bőrápoló hatóanyagkombináció adja, mely így együttes erővel segíti a bőrt még egészségesebbé és ragyogóbbá tenni:
–    APG-komplex: természetes eredetű glükozid-tartalmával még a legérzékenyebb bőrt is hatékonyan, mégis gyengéden tisztítja, miközben minden szennyeződést eltávolít.
–    ­­Természetazonos glüko-glicerol és hialuronsav: ezek a sokoldalú hatóanyagok elősegítik az ideális nedvességtartalom fenntartását.
A termékcsalád minden tagja klinikailag tesztelt és használható érzékeny arcbőrön is. Kizárólag patikákban kaphatók. Eucerin® DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej száraz, érzékeny bőrre 200 ml 2990 Ft
Eucerin® DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre 200 ml 2990 Ft
Eucerin® DermatoCLEAN Arctisztító tonik 200 ml 2990 Ft

 

Kapcsolódó bejegyzések