Perzselően érzéki sminkek – fotókkal, leírással!

Zsolesz / 2011-05-31

Az ultra fényes, extrém frissesség soha nem volt még ilyen perzselő. Akár a színes koktélok, a cukorkák ragyogó élénk színeit szuper szexi vizes hatásokkal ötvözik. Az eredmény eddig soha nem látott kontrasztokban tündöklő, hódító tekintet. Kísérletezzünk vele, készítsük el a modelleken látható csodás sminkeket vagy  éljünk saját fantáziánkra támaszkodva személyre szabott, egyedi megoldással.
A perzselő érzékiség vadonatúj kellékei: Glam Shine Fresh, Glam Shine 6H, Studio Secret Base, Color Infaillible (Pigment), Volume Million Lashes Luminizer.

Jennifer Lopez sminkje: AQUA MANDARIN

A megtisztított és hidratált bőrbe masszírozzuk be a STUDIO SECRET BASE krémet. Kiegyenlíti a bőr egyenetlenségeit, matt hatású krém, bársonyos tapintásúvá varázsolja a bőrt: tökéletes smink alap. Ezt követően a bőrünkkel megegyező színű INFALLIBLE 16H, tartós, bőrtökéletesítő hatású, folyékony alapozóval egységesítsük bőrünk színét, szerkezetét. Az ACCORD PARFAIT selymes, matt púderrel finoman fixáljuk le az egész alapot. Az orcák természetes, napbarnított hatását az ACCORD PARFAIT BLUSH 240-es Sunset Brown árnyalatú arcpirosítóval érjük el. Az arcpírt a halánték irányából tegyük fel az arc közepe felé kontúrmentesen. A szem kiemeléséhez az új technológiának köszönhető 24 órás tartós, bársonyos állagú COLOR INFAILLIBLE szemhéjpúdert használjuk. Pigmentekben gazdag és adhezív polimereket tartalmaz a forradalmian új színmegkötő technológiája. Egyedülállóan hosszantartó hatást biztosít, nem ül bele a mimikai ráncokba, ellenáll a dörzsölésnek és vízálló. Első lépésként a COLOR INFAILLIBLE 002-es Hourglass Beige, bézs árnyalatú szemhéjpúdert tegyük a felső szemhéj egészére. Ezután a 012-es Endless Chocolat, csokoládébarna szemhéjpúderrel árnyékoljuk a szempillatöveket alul és felül. Majd a szem külső szélétől a mélyítő vonal irányába satírozzuk a színt úgy, hogy a színek fedjék egymást. A titokzatosan érzéki tekintet eléréséhez, használjuk a CONTOUR KHOL 131-es Jet Black-et, az éjfekete szemceruzával kontúrozzuk a szem belső ívét. A tekintet intenzitását a jól megválasztott szempillaspirál koronázza meg. A szofisztikált és titokzatos VOLUME MILLION LASHES LUMINIZER szempillaspirál drámaian kiemeli a szemszínt. Extra fekete szempillaspirál szén-fekete pigmentekkel, speciális színkeverék színezett fényvisszaverő gyöngyökből a természetes szemszín kiemeléséért. Barna szem kiemeléséhez használd a Volume Million Lashes Luminizer barna szempillaspirált. Természetes hatású és formás ajkak eléréséhez, használd a CONTOUR PARFAIT ajakkontúr ceruza 656-os Honey árnyalatát. Majd töltsd fel ajkadat a vadonatúj Akai-bogyót, C és E-vitaminban gazdag, dús és frissességtől ragyogó GLAM SHINE FRESH 187-es Aqua Mandarin árnyalatú szájfénnyel.

Freida Pinto sminkje: AQUA LEMON TONIC

Első lépésként tegyük fel a STUDIO SECRET BASE-t, a tökéletes sminkalapot biztosító bársonyos bázis krémet, mely kiegyenlíti a bőr egyenetlenségeit. Majd a jelenlegi bőrszínnel megegyező MAT’ MORPHOSE habállagú alapozót. Az orcák üdeségét az ACCORD PARFAIT BLUSH 145-ös Rosewood árnyalatú arcpirosítóval élénkítsük. A szem kiemelésének első lépéséhez használjuk a CONTOUR KHOL 131-es Jet Black, éjfekete szemceruzát. Emeljük ki alul, felül a szempillatövet majd finoman satírozzuk el a vonalat. A COLOR INFAILLIBLE szemhéjpúder 009-es Permanent Kaki, keki árnyalatát satírozzuk a felső szemhéj egészére és a belső szemzugba is tegyünk egy keveset. Majd a 012-es Endless Chocolat, csokoládébarna színnel emeljük ki alul és felül a szempillatövet. A szem külső sarkához érve satírozzuk a mélyítő vonal irányába úgy, hogy a két szín fedje egymást. A tekintet intenzitását a jól megválasztott szempillaspirál koronázza meg. Extra dús, éjfekete drámai hatás eléréséhez válasszuk a VOLUME MILLION LASHES EXTRA BLACK szempillaspirált. A napbarnított bőrön káprázatosan jól mutat, ha az ajkakat a GLAM SHINE FRESH 601-es Aqua Lemon Tonic árnyalatával ékesítijük. A tökéletes megjelenés hez nélkülözhetetlenek a gazdag színválasztékával elkápráztató RESIST & SHINE körömlakkok. Nyáron is játsszunk a színekkel: a káprázatos ajkakhoz bátran választhatunk kontrasztos színű körömlakkot.

Laetitia Casta sminkje: AQUA POMEGRANATE

A bőrtökéletesítés első lépése a STUDIO SECRET BASE, a bársonyos tapintású bázis krém, mely kiegyenlíti a bőr egyenetlenségeit és tökéletes sminkalapot biztosít. Majd a jelenlegi bőrszínünkkel megegyező színű ACCORD PARFAIT folyékony alapozóval egységesítjük arcunk színét. A tökéletes matt hatás eléréshez, használjuk az ACCORD PARFAIT selymes púdert. Az orcák természetes ragyogását az ACCORD PARFAIT BLUSH 340-es Sandy Pink árnyalatú arcpirosítóval élénkítjük. A szem kiemelésének első lépésként a COLOR INFAILLIBLE szemhéjpúder 004-es Forever Pink árnyalatot satírozzuk a felső szemhéj egészére. Majd a 012-es Endless Chocolat, csokoládébarna színnel emeljük ki a szempillatövet. A szem külső széléhez érve a mélyítő vonal irányába satírozzuk átmenettel. Kék szem kiemelésének ellenállhatatlan kelléke a VOLUME MILLION LASHES LUMINIZER szempillaspirál (a kupak kék színe  megkönnyíti a választást). Érzékien ártatlan, ragyogóan nedves hatású, hidratált ajkak eléréséhez válasszuk a GLAM SHINE FRESH 183-as Aqua Pomegranate, gránátalma színű káprázatos szájfényt. A frissesség új színpalettája a GLAM SHINE 6H összetételében is visszaköszön. Ragyogó gyöngyházfénnyel gazdagították, hogy sokkal érzékibb és tartós frissességgel kényeztesse viselőjét.

Kapcsolódó bejegyzések