Post Image

PATTANÁS MEGSEMMISÍTŐ VICHY ÚJDONSÁG

Rúzs & Más / 2020-06-22

Az akné igen gyakori bőrprobléma, ami a tinédzserek 80%-a mellett a felnőtt nők 40%-át is érinti. A Vichy Laboratóriuma a problémás bőrre vonatkozó tapasztalatait felhasználva hatékony megoldást kínál a problémás területek, illetve a pattanásokra hajlamos bőr egészének a kezelésére. A Vichy bemutatja újdonságát: megérkezett a NORMADERM S.O.S. PATTANÁSOK ELLENI CÉLZOTT ÁPOLÓ, KÉNNEL! Ez a hasznos segítőtárs szárítja a pattanásokat, valamint nyugtatja és enyhíti a bőrt a bőrhibák helyén.

vichy, normaderm, S.O.S, sos, pattanás, akne, felnottkori akne, pattanas megsemmisito, pattanas ellen, ruzs es mas, ken

NORMADERM S.O.S. PATTANÁSOK ELLENI CÉLZOTT ÁPOLÓ, KÉNNEL

Pattanások elleni célzott ápoló formula 10% kénnel, amely segít leszárítani a pattanásokat, miközben nyugtatja is a bőrt. Ajánlott aknéra hajlamos bőrűek számára, akiknek gyors és célzott ápolásra van szükségük pattanások ellen a mindennapos bőrápolási rutinjuk mellett. Alkalmas közvetlenül a pattanásra a Normaderm Phytosolution tisztító és arckrém felvitele után.

Aktív összetevői:
– KÉN: Szárítja a pattanásokat
– NIACINAMID: Nyugtatja a bőrt a felvitel helyén
– GLIKOLSAV: Hámlasztja a bőrt az egyenletesebb bőrfelszínért

Bőrgyógyászok ellenőrzése mellett tesztelt, hipoallergén összetétel.

Ajánlott fogy. ára: 4 799 Ft / 20 ml

Ideális kiegészítői:
Normaderm Phytosolution Kettős hatású bőrápoló az aknéra hajlamos bőrre és a bőrhibák korrekciójára. Ez a hatékony ápoló kitisztítja a pórusokat az akné minden stádiumában, csökkenti a visszamaradt hegek nyomát, plusz 24 órán át hidratál és regenerálja a bőrbarriert.
Normaderm Phytosolution Intenzív tisztító gél problémás, aknéra hajlamos bőrre a mindennapi használat során segít eltávolítani a felgyülemlett faggyút anélkül, hogy felborítaná a bőrfelszín egyensúlyát. Rendszeres használatával a bőr intenzíven kitisztul és egyenletesebb, puhább lesz.

Kapcsolódó bejegyzések