Post Image

A PANDORA ÚJ KAMPÁNYA: “THE LOOK OF YOU”

Rúzs & Más / 2016-09-08

PANDORA különleges kampányt hirdet, amelyet a mindannyiunkban rejlő egyedi stílus ihletett. A „The Look Of You” kampány a szezonális trendek inspirációjára épül és a gazdag és sokszínű Pandora ékszervilág segítségével való önkifejezést hirdeti.

Világszerte ismert stylistokkal, mint Caroline Issa, Micaela Erlanger és Rebecca Corbin-Murray, valamint helyi divatbloggerekkel és a világ minden táját képviselő nőkkel együttműködve a Pandora azt kutatja, hogy trendjei miként válnak a „The Look Of You”-vá, azaz egyedi megjelenésünk szerves részévé.

Pandora Look Of You
A kísérleti dokumentumfilmben a világszerte ismert stylistok megismerkednek Ellával, aki néhány személyes ténnyel kezdi a bemutatkozást. A stylistok feladata az elhangzottak alapján egy look, azaz  személyes megjelenési stílus kidolgozása a legnagyobb trendek alapján, a Pandora őszi kollekciójával megkoronázva.

[youtube id=”a1i3pApjqFc”]

Caroline Issa így fogalmazott: „A stílusban az a legnagyszerűbb, hogy lehetőséget ad az önkifejezésre és megmutathatjuk általa különleges személyiségünket a világnak. Az ékszerek remekül kifejezik stílusunkat, mivel tetszés szerint kombinálhatjuk, rendezhetjük
őket, hogy magabiztosnak érezzük magunkat. Az egyedi stílus kulcsa a magabiztosság.”

Pandora Look Of You

A három stylist: Caroline Issa, Micaela Erlanger és Rebecca Corbin-Murray

A Gótikus románc, Fémes trend és a Nőies virágos trend a Pandora darabok sokszínűségét tükrözik, a főszereplő egyediségét gyönyörűen megmutatva. Végül Ella a saját maga által kreált look-ot mutatja be, mely teljes mélységében kifejezi személyiségét, beolvasztva a szezonális trendeket.

A PANDORA ékszervilága színesebb, mint valaha: nemesfémek, élénk drágakövek és innovatív, kézzel megmunkált modellek, a szezont meghatározó trendek ihlette kínálatával.

Pandora The Look Of You

A filmbeli kísérlet az egyéni stílus erejét igazolja a nőkben rejlő egyediség kifejezésében, és arra ösztönzi a világ minden táján élő nézőket, hogy mutassák meg valódi énjüket, mégpedig a vezető divatikonok inspirációjával. A Pandora egy digitális, online oktató videóként működő platform segítségével segít kialakítani egy évszakhoz illő stílust, az eredmény pedig bárhol megosztható, így arra bíztatja a saját stílusra nyitottatakat
mindenhol, hogy osszák meg a “The Look Of You” saját értelmezését és kísérletezzenek a Pandora legújabb kínálatával!

Kapcsolódó bejegyzések