Post Image

VINTAGE BÁJ A PANDORA ŐSZI-TÉLI KOLLEKCIÓJÁBAN

Rúzs & Más / 2016-09-27

A Pandora ékszerei idén ősszel olyanok akár a nosztalgikus memoárok modern köntösben. A finom ékszerek ebben a melankolikusnak ígérkező évszakban kíváncsiságot ébresztenek az elmúlt idők iránt, és modern nosztalgia érzését keltik. Gazdag textúrák, absztrakt alakzatok, irizáló színek és kiváló mesteri munka egyesül a családi ereklyék eleganciájának mesésen új kifejezésmódjában.

Pandora őszi-téli vintage kollekció

Egy valódi viktoriánus hagyomány újra életre kel: az új, kinyitható medálok egyfajta szentimentális lebegést és ragyogást őriznek a gyönyörű ásványok vagy zafírból készült üveg mögött.

Pandora őszi-téli vintage kollekció

Dekoratív geometria határozza meg az Art Deco hatású, a mozik világát idéző kecses Vintage Allure csepp fülbevalókat, ragyogó gyémánt alakú áttetsző cirkóniával díszített és kőberakásos absztrakt alakzatokkal díszített gyűrűket, függőket.

Pandora őszi-téli vintage kollekció

Egy leheletnyi arany mindig elegáns: az új 14 karátos arany Moments karkötő különleges vintage stílussal átitatva válik a trend részévé. Tökéletes választás letisztult egyszínű arany, vagy kéttónusú megjelenés kialakítására.

A Csillámló Cseppeket, avagy a kifutók fényeit idéző jacket fülbevalókat és halmozható gyűrűket sterling ezüst vagy aranysárga kivitelben vízcsepp ihlette pavé gyöngy, kristály és csillogó kövek ékesítik.

Pandora őszi-téli vintage kollekció

Kapcsolódó bejegyzések