ELŐZETES A PANDORA LEGÚJABB, ŐSZI-TÉLI KOLLEKCIÓJÁBÓL

Rúzs & Más / 2016-07-27

Bár még javában tart a nyár, a bennfentesek már bepillantást nyerhettek a PANDORA őszi-téli kollekciójába. A stílusos környezetben, az Aria Hotel tetején bemutatott ékszerek különféle témák köré csoportosultak. Láthattunk vintage stílusú, különleges púderrózsaszín ötvözetből készült és jeges-kékesen szikrázó kollekciót. Beszámolónk csupán előzetes ízelítő a sokrétű kollekcióról, melyben garantáltan mindenki talál ízlésének, egyéniségének megfelelőt.

Pandora Essence gyöngyök

Vintage Báj

Olyan ékszerek kerültek ki a tervezők kezei alól, amelyek felébresztik a kíváncsiságot az elmúlt idők iránt, és modern nosztalgia érzését keltik. Gazdag textúrák, absztrakt alakzatok, irizáló színek és kiváló mesteri munka egyesül a családi ereklyék eleganciájának mesésen új kifejezésmódjában. A szobrászi formákra emlékeztető sterling ezüst charmokat, gyűrűket, fülbevalókat és karkötőket trendkövető Art-Deco ihlette geometriai alakzatok és kövekkel díszített méhsejt minták jellemzik. Az új, kézzel megmunkált ékszerdarabokat arra tervezték, hogy szinte „dédelgetve” őrizzük őket és saját kollekciót hozzunk létre belőlük.

Pandora Vintage kollekció

Intenzív ragyogás

A rendkívül gazdag díszítés abszolút uralma. A francia nagy divatházak kézműves világa felé fordulva, a kifutók világa az idei őszi-téli szezonban gazdag lelőhelye a díszítéseknek. Az ékszerek igazolják a pavé hangsúlyos gyűrű és a lélegzetelállító gyöngy trendet.

Pandora Petit Memories

Jeges kék

A tél összes szikrázó-csillámló kékjével, annak minden árnyalatával, a kék-ezüst párosítás megunhatatlanságával csábítják a Jégkirálynőket a csillogó, míves ékszerek.

Hódít a púderrózsaszín

A PANDORA új, púderes árnyalatú ékszerkollekciót mutat be, mely minden árnyalatú bőrön gyönyörűen fest. A népszerű motívumok és a klasszikus modellek átdolgozásával, a Pandora Rose sorozat örök klasszikusokat kínál a púderes színű fémek eleganciájával. Bátran halmozhatjuk őket!

Pandora Rose púderrózsaszín kollekció

Kapcsolódó bejegyzések