Post Image

SZERENCSEILLATOKKAL ÜNNEPEL A MILLION

Rúzs & Más / 2018-05-24

Nagy szerencse, hogy a Paco Rabanne Million illatainak sikerszériája folytatódik, mégpedig két kivételes illattal!

A Million sztori

A 1 Million és a Lady Million egy generáció fantáziáját testesíti meg. 2008-ban debütált, mint a világválságnak szóló pimasz fricska, az aranyrudat formázó Million illat és hamarosan egy gyémánt formában csatlakozott hozzá a női párja. A Million illatok és illatváltozataik töretlen sikere immér egy évtizeden ível át: 2008-2018 – tíz év – 60 millió arany nemesfémrúd!

De még mindig nem ért véget az Aranyláz! A 10. Million évfordulóra még több mámorító élménnyel készül a márka: a 1 Million Lucky és a Lady Million Lucky újraírják a szerencse fogalmát. Az illatok merészek és nem mindennapiak, segítenek irányítani szerencsédet és sorsodat. Egyszer élsz, élj hát merészen, legyél Te a LEGSZERENCSÉSEBB ember!

Paco Rabanne 1 Million Lucky, Lady Million, rúzs és más

Tartozz a szerencsések közé

A szerencsét jellemzően a véletlennek tulajdonítjuk. Mi a helyzet a szerencsével, ha érzésként gondolunk rá? Euforikus feldobott állapot, ami belülről szabadít fel? Örömittas érzés, mintha az egész világ a szövetségesed lenne? A Million Lucky illattal megtapasztalhatod a szerencse érzését. A sorsodat Te irányítod, használd hát ki a lehetőségeket. Az élet egy játék. Ideje, hogy Te legyél ennek a játéknak a SZERENCSÉS nyertese.

A szerencse üvege

Ha már mindened megvan, még többet akarsz. Az arany után jöhet a platina! Tiszta, tömör és rendkívül különleges. Óda Paco Rabanne-hoz, a lázadó elméhez, aki illatokkal és a nemesfémek csillogásával jeleníti meg a Million fantáziavilágát. Számára a legmerészebb álom sem lehetetlen: egyszer 9 kg aranyat és 300 karátnyi gyémántot használt fel egy ruhához, amelyet Francoise Hardy számára tervezett. Meglehetősen nehéz viselet volt a hölgy számára, szinte lépni is alig tudott benne. Feledhetetlen.

A Lucky parfümök

Lady Million Lucky

Paco Rabanne 1 Million Lucky, Lady Million, rúzs és más

A rózsák forradalma, amely falakat rombol le, és megnyitja az utat a színtiszta érzékelés előtt. Kirobbanó málna illat, igazán élvezetes ínyencség. Az érzéki szantálfa még tovább feszegeti a határokat. Euforikus alkímia, a SZERENCSE az új szenvedély.

1 Million Lucky

Paco Rabanne 1 Million Lucky, Lady Million, rúzs és más

Az érzékeket megbabonázó üde illat. Zamatos zöld szilva íze. Rabul ejtő férfias fás jegyek. Vágyakat felkorbácsoló kéjes mogyoró. Mindez egyszerre. Lélegezd be és tiéd a világ, vedd el! Éljenek soká a SZERENCSÉSEK!

A reklámkampány főszereplői Sophia Ahrens és Jordan Barrett.

 

Megvásárolhatók: a Müller, Douglas és  Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban
Árak:
Paco Rabanne Lady Million Lucky Eau de Toilette 80ml – 30.500Ft
Paco Rabanne Lady Million Lucky Eau de Toilette 50ml – 23.800Ft
Paco Rabanne Lady Million Lucky Eau de Toilette 30ml – 16.800Ft
Paco Rabanne 1 Million Lucky Eau de Toilette 100ml – 27.200Ft
Paco Rabanne 1 Million Lucky Eau de Toilette 50ml – 20.200Ft

Kapcsolódó bejegyzések