Post Image

OXIGÉNT A BŐRNEK! ITT AZ AVON OXYPURE

Rúzs & Más / 2021-09-06

Az életre szóló nyári kalandjaink elterelhetik figyelmünket bőrünk megfelelő ápolásáról, amely következtében arcunk könnyen kiszáradhat és fakó tónusúvá válhat. Az AVON új Oxypure termékcsaládja segítséget nyújthat a mindennapokban, hogy bőrünk ismét a legjobb formájában tündökölhessen.

Bőrünk és az oxigén

Az oxigénhiány korunk meghatározó problémája. Szinte minden tevékenységet ülve végzünk, keveset mozgunk, szennyezett környezetben élünk: a levegő oxigéntartalma elvileg 21%, de a szennyezett levegőjű városokban alig éri el a 18%-ot!  Ennek következtében légzésünk erősen gyengül, ami a szervezet oxigénellátásának csökkenéséhez vezet. Az egyre növekvő környezetszennyezés, a kipufogógázok káros hatása, az erős UV-sugárzás és az elektroszmog folyamatosan terhelik a bőr oxigéntartalékait. A bőrsejtek leépülése szemmel látható: idő előtt romlik a bőrkép, arcbőrünk ráncossá, egyenetlenné, durva tapintásúvá válik.Az oxigén nagyon fontos szerepet játszik bőrünk egészségének és szépségének megőrzésében.  Az oxigén fokozza a bőr anyagcseréjét, valamint a sejtek táplálékfelvételét,  nagymértékben segíti a kollagén és elasztin termelését a bőrben, ezen kívül fertőtlenít is. Azonban a bőr oxigénellátása a természetes öregedési folyamattal is drasztikusan csökken, 30 év felett mintegy 25%-al, 50 év felett 50%-al. Kozmetikumok segítségével kívülről is tudunk éltető oxigént juttatni a bőrbe.

Egyesült erők: levegő + tenger

Fedezzük fel az oxigenizáló és hidratáló termékcsaládot, amely OXYPURE COMPLEX® és algakivonat segítségével növeli a bőrsejtek oxigénszintjét és segít helyreállítani és fenntartani a bőr optimális nedvességszintjét, így járulva hozzá üde kinézetéhez.

avon, oxypure, oxigen, oxigenizalo, hidratalo, arcapolas, borapolas, ruzs es mas

Az Avon Oxypure hidratáló és bőrvédő arcpermetet bárhová magunkkal vihetjük, így gondoskodva bőrünk azonnali felfrissítéséről, sminkünk alá vagy fölé fújva felpezsdít és védőréteget képez a környezet káros hatásai ellen.

avon, oxypure, oxigen, oxigenizalo, hidratalo, arcapolas, borapolas, ruzs es mas

Nap végén az Avon Oxypure arctisztító maszkkal gondoskodhatunk bőrünk alapos, mégis kíméletes tisztításáról.

avon, oxypure, oxigen, oxigenizalo, hidratalo, arcapolas, borapolas, ruzs es mas

Az Avon Oxypure hidratáló és bőrvédő szérum pedig hosszan tartó hidratálást, puhább, simább bőrfelszínt biztosít, nyugtatja fáradt bőrünket és felkészíti a következő nap megpróbáltatásaira. (a nyitóképen)

Kapcsolódó bejegyzések