Post Image

ÖRÖK LÁNGOLÁS CALVIN KLEINTŐL: ETERNITY FLAME

Rúzs & Más / 2019-02-01

Sok illattal találkoztam már, de még egyetlennek sem sikerült ilyen pontosan megidéznie számomra a lobogó tűz érzéki auráját! Az ETERNITY FLAME Calvin Klein-től a szenvedély kifejeződése, az odaadás, gyengédség és kötődés szimbóluma. Szerelem első szippantásra!

A történet folytatódik

Az ETERNITY CALVIN KLEIN a végtelen szépség és a természet erejének ünneplése. Az ETERNITY pillérein nyugvó és alapértékeit tovább örökítő új illat, az ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN egy időtlen utazást örökít meg az intimitás és szeretet jegyében még több érzékiséggel és szenvedéllyel.

Az ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN férfi és női illatok szoláris energiájukkal fokozzák a keleties illat csábító kisgárzását. A balzsamos szuhar gyanta az érzéki kapocs a férfi és női illat között.

Calvin Klein Eternity Flame, edp, illatpár, rúzs és más

ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN for Women

Ragyogó gyümölcsök és finom virágok váratlan kombinációja, keleties árnyalattal ellensúlyozva. A szeretet, szenvedély kifejeződése, az egyes jegyek a nőiesség és érzékiség újabb dimenzióit tárják fel: meleg és ellenállhatatlanul magával ragadó illat.

Illatkategória: Virágos-keleties
Parfümőr: Laurent Le Guernec

Fejjegy: Mandarin
Szívjegy: Borsóka virág
Alapjegy: Labdanum (balzsamos szuhar) gyanta

Az illatüvegek és csomagolás a lobogó tűz intenzív és dinamikus színvilágában pompázik. A csomagoláson és az illatüvegen látható vörös FLAME logó önbizalmat, szenvedélyt és erőt sugall.

Árak és méretek:
Calvin Klein Eternity Flame Women Edp 100ml – 29.290Ft, Edp 50ml – 21.890Ft,  Edp 30ml – 15.290Ft

ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN for Men

Gyümölcsös és aromás jegyek csipetnyi ámbrával és bőrrel fűszerezve. Pazar és magával ragadó, különleges férfias illat, melynek illatelemei semmihez sem hasonlítható intenzív fougere-keleties jellegű harmóniában egyesülnek. Frissítően üde, mégis meleg, lágy, érzéki és gazdag illat.

Illatkategória: Fougere-keleties
Parfümőr: Laurent Le Guernec

Fejjegy: Ananász
Szívjegy: Rozmaring
Alapjegy: Labdanum (balzsamos szuhar) gyanta

Árak és méretek:
Calvin Klein Eternity Flame Men Eau de toilette spray 100ml – 23.250Ft, Eau de toilette spray 50ml – 18.590Ft, Eau de toilette spray 30ml – 12.190Ft

Calvin Klein Eternity Flame, edp, illatpár, rúzs és más

Reklámkampány

Az ETERNITY FLAME CALVIN KLEIN reklámkampány az eredeti ETERNITY kampány nyomdokain halad tovább, amely egy család története. A reklám arcai most is Jake Gyllenhaal és Liya Kebede. A kampányt csendélet fotók egészítik ki, amelyeken az illatüvegek vörösen izzó naplementés háttérrel jelennek meg, amely a természetben a szenvedély egyik legtisztább képi megjelenítése.

 

Calvin Klein Eternity Flame, edp, illatpár, rúzs és más

“Mely magasabbra nő, mit a lélek remélhet, vagy elme megérthet,
mint az alá nem hulló csillagok csodája.
[A szívemben őrizlek. Ott őrizlek a szívemben.]”
E.E Cummings

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud parfümériákban

Kapcsolódó bejegyzések