Post Image

ORGANIKUS MEGOLDÁS BŐRPROBLÉMÁKRA: ITT A MOSSA!

Rúzs & Más / 2019-05-31

Új, a természet erejét kamatoztató bőrápolási márka mutatkozik be: megérkezett a MOSSA.
A MOSSA minősített organikus és vegán kozmetikumcsalád, amely elsősorban az északi bogyós növények hatóanyaginak erejét használja készítményeiben.

Mi jelent a MOSSA?
A lett nyelvben a “mossa” szócska mohát jelent, és nagyon gyakori azokon a területeken, ahol ezek a bogyók nőnek – északi erdők, mocsarak, lápok. A moha puha, zöld, és védelmező takaróként óvja az értékes bogyókat. MOSSA – az erdő királynője, elvezet minket a kincseihez – aprócska, energiától duzzadó drágaköveihez.

Bőrápolás az északi növények erejével

Törpemálna, málna, kékáfonya, földiszeder, csipkebogyó, ribizli, homoktövis, berkenye, tőzegáfonya, vörösáfonya – ezeknek a fantasztikus, Európa északi tájain vadon élő vagy termesztett növényeknek a hatóanyagait zárták tégelybe a MOSSA kozmetikummárka fejlesztői, és tették lehővé, hogy beépüljenek a bőrápolási rutinunkba.

HATÉKONY
• A kozmetikumok különösen aktív, északi növények hatóanyagaiból készülnek.
• Az antioxidánsok bőröregedésgátló hatása minden egyes termékben jelen van.
• Bőrgyógyászatilag tesztelt, és bizonyítottan hatékony kozmetikumok.

TERMÉSZETES és BIZTONSÁGOS
• Ökológiailag minősített, vegán termékek a nemzetközi ECOCERT szabványnak megfelelően.
• Nem tartalmaznak mesterséges, vagy egészségre ártalmas összetevőket.
• Bőrbarát kozmetikumok- bőrünk felismeri a természetes összetevőket, amelyek harmóniában vannak a testünkkel, és segítik a sejtek megújulását.

A MOSSA Most két bőrproblémára nyújt megoldást újdonságaival.

Mossa, organikus, vegán, minősített, bőrproblémák, glow, fakó, érzékeny, derma+, rúzs és más

1. A MOSSA SMART GLOW termékcsalád a fakó, élettelen, pigmentációra hajlamos bőrt teszi gyönyörűvé.

Glow Coctail Anti-pigmentation Serum

Javítja a bőr színtónusát és megelőzi a bőröregedés, a napsugarak és a környezeti szennyeződések okozta hiper-pigmentációt. Segít halványítani a sötét foltokat. A bőrt ragyogóvá teszi, javítja a bőrképet, simává és puhává varázsolja. Az organikus minősítésű algakivonat – amely az északi óceánokban megtalálható barna algából származik – az egyetlen bőrfehérítő összetevő a szérumban. Az alga kivonat meggátolja az UV sugárzás okozta pigmentációt és védelmezi a bőrt.
A Glow Cocktail Anti-pigmentation szérum kismolekulájú hialuronsavat tartalmaz, amely elősegíti a kollagénszintézist a bőr mélyebb rétegeiben. A nagy molekulájú hialuronsav pedig amellett, hogy mélyen táplálja a bőrt, egyben védelmezi is a környezeti károktól.
Javasolt: fakó, egyenetlen, pigmentfoltos bőrre, bármilyen bőrtípusra – ajánlott fogyasztói ára: 3.690ft

Glow Coctail Bőrtónus Élénkító Hydro-maszk (a nyitóképen)

Javítja a bőr színét és késlelteti a bőröregedés, a napsugarak és a környezeti szennyeződések okozta hiper-pigmentációt. Védelmezi a bőrt a kor és a környezeti károk okozta pigmentfoltok kialakulásával szemben. Egyenletessé teszi a bőr tónusát. A hialuronsav hosszú távú hidratáltságot biztosít, így a bőr ragyogóvá, a bőr tónusa egyenletessé válik és késlelteti a bőröregedés jeleit. A maszkban található természetes halványító pigmentek lenyűgöző hatást eredményeznek a maszk rendszeres használatának köszönhetően.
Javasolt: fakó, egyenetlen, pigmentfoltos bőrre, bármilyen bőrtípusra – ajánlott fogyasztói ára: 3.990ft

2. A MOSSA Derma+ készítmények az érzékeny, pirosodásra hajlamos bőrt varázsolják ellenállóbbá és egyenletessé.

A DERMA+ termékcsalád bőpuhító és nyugtató ápolást nyújt, finoman táplálja a stresszes és irritált bőrt. A környezeti tényezők, mint pl. a napsugárzás, a környezeti szennyezés, a kórokozók, a fizikai és érzelmi stressz, érzékenyebbé tehetik a bőrt, és olyan riasztó jeleket mutathat, mint például az érzékenység, a bőrpír, a gyulladás, a szárazság és a gyorsabb öregedési folyamat.
Nincsenek hozzáadott káros anyagok és hangzatos ígéretek. Csak a tiszta, természetes, etikus alapanyagok, bőrbarát összetevők.

Derma+ Bőrnyugtató Hidratálókrém Mossa, organikus, vegán, minősített, bőrproblémák, glow, fakó, érzékeny, derma+, rúzs és más

Ez a krém tápláló textúrájával nyugtatja és hidratálja a stresszes bőrt, használatának köszönhetően látványosan nyugodtabb és puhább bőrképet tapasztalhatunk.
A Resveratrol – a vörös áfonya erőteljes molekulája – segít lassítani a bőröregedés folyamatát. Hialuronsav tartalma pedig biztosítja a mélyrétegi hidratálást, míg a további bőr-azonos hidratálók megtartják a bőr barrier rétegét és védik azt a környezeti agresszoroktól. A természetes E- és C-vitaminok pedig hozzájárulnak a bőr fiatalságának megőrzéséhez.
Javasolt: stesszes, érzékeny, irritált bőrre, bármely bőrtípusra. – ajánlott fogyasztói ára: 3.990ft

Csomagolása újrahasznosított, megújuló energiaforrásokkal készült

Derma+ Instant nyugtató szérum 

Ultra könnyű textúra, mélyrétegű hidratálás és komfortérzetet biztosító szérum, mely segítséget nyújt a stresszes bőr számára. A hialuronsav és hidratálók csökkentik a bőrön tapasztalható diszkomfort érzését és fokozzák annak létfontosságú hidratáltságát. A Resveratrol – a vörös áfonya erőteljes molekulája – segít lassítani a bőröregedés folyamatát, a természetes E- és C-vitaminok pedig hozzájárulnak a bőr fiatalságának megőrzéséhez. A bőr sokkal ellenállóbb lesz a környezeti agresszorokkal szemben.
Javasolt: stesszes, érzékeny, irritált bőrre, bármely bőrtípusra. – ajánlott fogyasztói ára: 3.990ft

Csomagolása újrahasznosított, megújuló energiaforrásokkal készült

 

Kapcsolódó bejegyzések