Post Image

NYÍLT NAP AZ ÚJ EVERFLOW REFORMER PILATES SZALONBAN

Rúzs & Más / 2024-03-02

A tudatos és következetes sportolás új dimenziója kezdődik Budapesten az Everflow Reformer Pilates stúdió megnyitásával. Az alapító, Tóth-Leiner Andrea hosszú évek versenysport tapasztalata és a mozgás iránti személyes elkötelezettsége révén hozta létre ezt az egyedülálló helyet, ahol a mozgás öröme és a közösség ereje találkozik.
Andrea története a kitartásról, az elkötelezettségről és a személyes értékek következetes képviseletéről szól. Élete során a sporttánc versenyvilágában elért sikerei mellett mindig is fontosnak tartotta a tudatos és fegyelmezett életmódot. Több mint egy évtizedes edzői
pályafutása során számos gyermek és felnőtt életére gyakorolt pozitív hatást, amit most az Everflow Reformer Pilates stúdióban szeretne folytatni.

everflow, pilates, reformer, studio, ruzs es mas, testmozgas, egeszseg, nyilt nap

Az Everflow Reformer Pilates nem csupán egy stúdió, egy olyan tér, ahol a reformer pilates technikájának segítségével mindenki megtalálhatja a számára ideális mozgásformát. Andrea célja, hogy inspirálja az embereket a tudatos és következetes sportolásra, és egy olyan közösséget hozzon létre, ahol a tagok eltökélten és rendszeresen sportolnak, miközben élvezik a közös tevékenységeket és egymás támogatását.
“Az Everflow Reformer Pilates küldetése, hogy magas minőségű reformer pilates edzésekkel segítünk azoknak, akik törekednek a fejlődésre, és tudatosan gondolkodnak az egészségükkel és a testükkel kapcsolatban. Támogatjuk, és ösztönözzük az embereket, hogy a sportolás ne
időszakos fellángolás, hanem egy kitartó, következetes tevékenység legyen, a mindennapok szerves része. Segítünk elérni az egészséges, jól működő és esztétikus testet, amely lehetővé teszi számukra, hogy fájdalommentesen, könnyedén és szabadon tudjanak mozogni, ezáltal  egy teljes életet élni.” – mondta Tóth-Leiner Andrea, aki további céljairól is mesélt:

“A szalonban azon  dolgozunk, és minden eszközzel azon vagyunk, hogy folyamatosan motiváljuk, és inspiráljuk a vendégeket arra, hogy a mozgást kitartóan végezzék, és ne adják fel. Hiszem, hogy egy jó közösségben, ahol a realitás azonos, ahol hasonló célok motiválják a
tagokat, ezt sokkal könnyebb megtenni mint egyedül. Meggyőződésem, hogy a sport nem csupán a testet, hanem a lelket is építi, és az Everflowban ezt a filozófiát szeretnénk minden látogatónk számára átadni.” – részletezte a szakember.

everflow, pilates, reformer, studio, ruzs es mas, testmozgas, egeszseg, nyilt nap

A stúdió különleges figyelmet fordít a minőségi oktatásra és a személyre szabott edzésprogramokra, biztosítva, hogy mindenki – kezdőtől a haladóig – megtalálja a helyét és fejlődési útját. Az Everflow Reformer Pilates Budapest szívében várja azokat, akik szeretnék megtapasztalni a reformer pilates által nyújtott egyedülálló mozgásélményt, és részesei lenni egy közösségnek, ahol a következetesség, az elkötelezettség és az öröm kéz a kézben jár.

Az Everflow Reformer Pilates Szalon nyitó eseményét 2024. március 5-én, kedden 15:00- 18:30-ig rendezik meg. Az esemény részleteiről és a stúdió további információiról az Everflow weboldalán és a közösségi média csatornáin lehet tájékozódni.

Kapcsolódó bejegyzések