Post Image

NUTRIOL A FIATALABB, ERŐSEBB HAJÉRT

Rúzs & Más / 2019-11-01

A korral a hajunk is változik: szárazabbá, fénytelenebbé, gyngébbé válik. Az őszülő hajat sokan festetik, amitől idővel még életelenebbé válnak fürtjeink. Szerencsére vannak kozmetikai cégek, amelyek gondolnak arra a széles korosztályra, akiket a probléma érint és a haj öregedésének jeleit visszaforgató készítményekkel szolgálnak. A Nu Skin ageLOC szisztémája már sokat bizonyított az anti-aging terén bőrfiatalító és táplálékkiegészítő termékeikkel – most a hajon a sor: elérkezett az egészségesen fénylő fürtök ideje!

Az ageLOC Nutriol termékek elősegítik a dús, vastag szálú és ragyogó hajat, amelyet napról napra erősebbé és egészségesebb megjelenésűvé tesznek. A hajápolók egy szérummal és otthoni galvánáramos fejbőr kezeléssel alkotnak teljes rendszert a haj és a fejbőr fiatalon tartásáért.

Az ageLOC Nutriol Scalp and Hair Shampoo, fejbőr- és hajápoló sampon, exkluzív összetevő-koktéllal támogatja a vékony szálú, töredezett és idősödő hajat. Bizonyítottan védelmet biztosít a hajszín fakulása és a hő káros hatásai ellen, miközben csökkenti a szálak roncsolódását. Ha erős, fénylő és egészséges hajra vágyunk, ebben a samponban nem fogunk csalódni.

Az ageLOC Nutriol Scalp and Hair Conditioner, fejbőr- és hajápoló kondícionáló,  minden egyes használatkor táplálja és hidratálja a hajat és a fejbőrt. Javítja a fejbőr és a vékony szálú, töredezett és idősödő haj állapotát, és erőtől kicsattanó fürtöket eredményez.
A teljes ageLOC Nutriol System fejbőr- és hajápoló rendszer részeként használva fürtjeid dússá és egészségessé válnak.

• Egészséges külsejű, láthatóan vastag szálú és fénylő hajat eredményez
• A haj elnehezítése nélkül támogatja annak dússágát
• Erősebbé és ellenállóbbá teszi a hajat
• Táplálja a fejbőrt az egészséges megjelenésű hajért
• Hidratálja és táplálja a száraz, töredezett és a túl sok vegyi anyagnak kitett hajat
• A hajszálak erősítése mellett a kondícionáló a fejbőr számára is jótékony hatású
• A sampon gátolja a hajszín fakulását, védelmet biztosít a hő ellen, és csökkenti a hajszálak töredezését

A BENNÜK REJLŐ VARÁZSERŐ
Sampon:
• Nátrium-laktát (nedvességmegkötő): megköti a nedvességet és növeli a haj nedvességtartamát.
Kondícionáló:
• Fehérje a haj és a fejbőr számára (hidrolizált élesztőfehérje): a gyökerektől a végekig erősíti a hajszálakat.
• Sheavaj (Butyrospermum Parkii) és glicerin: hidratálják és táplálják a száraz, töredezett és a túl sok vegyi anyagnak kitett hajat.

Nutriol,ageLOC,scalp,hair,conditioner,intensive,serum,shampoo

Az ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum egy kifejezetten az ageLOC Galvanic Spával együtt használatos, különleges formulát tartalmaz, amely olyan kulcsfontosságú összetevőkkel látja el a fejbőrt és a hajtöveket, amelyek új élettel töltik fel a hajat. Nem kell leöblíteni, és zsíros látszatot sem hagy maga után. Napról napra erősíti a fejbőrt, valamint vastaggá és egészségesebbé teszi a vékony, sérült és öregedő hajszálakat. Végezd el ezt az egyszerű rutint minden reggel és este!

Nutriol,ageLOC,scalp,hair,conditioner,intensive,serum,shampoo, rúzs és más, hajápolás, anti-aging, Nu Skin

• Elősegíti a dús, vastag szálú és egészséges küllemű hajat
• Erősíti a vékony, élettelen hajszálakat
• Táplálja és élénkíti a fejbőrt és a hajat
• Nyugtatja a fejbőrt

A BENNE REJLŐ VARÁZSERŐ
• Szabadalmazott ageLOC összetevő-koktél a fejbőr öregedés látható jeleinek gyökerét veszi kezelésbe a fiatalos megjelenésű hajért
• Fehérje a fejbőr és a haj számára – Élénkíti a fejbőrt, és elősegíti a fényes, egészséges megjelenésű hajat
• Panthenol – Táplálja és élénkíti a fejbőrt és a hajat
• Rétihere-kivonat, dextrán és acetil-tetrapeptid-3 – Nyugtatják a fejbőrt

IGY HASZNÁLD:
Használható száraz vagy nedves hajon. Válaszd el a hajat, hogy a szérum közvetlenül a fejbőrre és a haj tövére kerüljön. Ujjaid hegyével gyengéden masszírozd a szérumot a fejbőrbe, fésüld el a rakoncátlan tincseket, és használd az ageLOC Galvanic Spát két percen keresztül. Helyezd fel a fejbőrkezelő fejet, válaszd ki az 5. funkciót, érintsd hozzá a kezelőfejet fejbőrödhöz, és mozgasd a homlok hajvonalától kezdve hátrafelé. Ne öblítsd le. Készítsd el frizurádat a szokásos módon. A legjobb eredményért használd napi kétszer önmagában vagy a teljes hajápolási rutin részeként az ageLOC Nutriol Scalp and Hair Shampoo-val és Conditioner-rel. Az ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum felvitele előtt  nem szükséges hajat mosni.

Nutriol,ageLOC,scalp,hair,conditioner,intensive,serum,shampoo, rúzs és más, hajápolás, anti-aging, Nu Skin

A HATÉKONYSÁGOT IGAZOLÓ KLINIKAI EREDMÉNYEK
A hat hónapos, in-vivo független fogyasztói felmérésben a 30-71 éves korosztályból 19 férfi és 33 nő vett részt, akik haja – saját állításuk szerint – vékony és/vagy sérült volt. Az alanyok azt az utasítást kapták, hogy napi kétszer használják az ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serumot, és ezt kövesse egy két perces ageLOC Galvanic Spa rutin. Az alanyok az ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo-t használták saját samponjuk helyett, kondicionálójukat pedig az ageLOC Nutriol Hair & Scalp Conditioner-rel helyettesítették, és a megszokott rutinjuk szerint alkalmazták őket.

A klinikai skála a következő pozitív eredményeket mutatta ki 6 havi használat után:
+107%-kal dúsabb haj
+106%-kal puhább haj
+84%-kal ragyogóbb haj
+67%-kal vastagabb hajszálak
A tesztelést követően az alanyok több mint 90%-a szerint javult a haj dússága, a hajszálak vastagsága, puhasága, fényessége és egészséges külseje.
Hat hónap után 72%-kal csökkent a töredezett hajszálak mennyisége. Ez bizonyítja a termékek hajerősítő hatását.

Kapcsolódó bejegyzések