Post Image

ŐSZI ÚJDONSÁGOK A NU COLOUR-NÁL

Rúzs & Más / 2017-10-03

A Nu Colour két remek újdonsággal bővítette a napokban portfólióját. Mostanra sajnos megfakult bőrünk nyári ragyogása, de a Nu Colour® Bronzing Pearls bronzosító gyöngyök segítségével egy ecsetvonással visszakaphatjuk az egészséges barnaságot.
A Nu Colour® Bronzing Pearls selymes, gyöngy alakú golyók öt különböző árnyalatú kombinációja ragyogó színeivel tökéletesen illeszkedik minden bőrtípushoz. Ápoló összetétele védi a bőrt a szabadgyökök bőröregítő hatásaitól.

oxiguard™ – antioxidánsokat tartalmaz, amelyek védelmet nyújtanak a szabadgyökök károsító hatásai ellen az egészséges külső megőrzése érdekében.
appliglide™ – ettől olyan könnyedén felvihetők a Nu Colour kozmetikumok. A speciálisan kialakított púder egyedülálló textúrájának köszönhetően könnyen felvihető, szinte rásimul a bőrre. A talkum kiváló alternatívája.

Fűszerezzük sminkünket egy csipetnyi napsütötte ragyogással a természetes megjelenésért, vigyünk egy kis színt az arcunkra! Kontúrozáshoz, az arc formájának finomításához is remekül használható a tartós, természetes hatást nyújtó púder. Használata: simítsunk végig egy nagy púderecsetet vagy szivacsot a pirosító gyöngyökön, majd bronzosítsuk az arcot, dekoltázst vagy csak emeljük ki arcvonalunkat! Ára:  30 g  10.290 Ft

Nu Colour Bronzing Pearls
Nu Colour® Lip Plumping Balm  – ajakdúsító balzsam
Tegyünk szert telt ajkakra ezzel a pillekönnyű, hidratáló balzsammal! Felpezsdíti az ajkak vérkeringését, így az ajkak frissebbek, élénkebb árnyalatúak lesznek. A rózsás ajakdúsító ajakápoló könnyedén kenhető és frissítő érzetet hagy maga után. Ajkaink puhábban és egy leheletnyivel színesebben rögvest új életre kelnek! Dúsító hatásért az enyhén színezett ajakbalzsamot vigyük fel ajkainkra akár önmagában, illetve használhatjuk rúzs vagy szájfény alá védő, alapozó rétegként. Ára: 4,5 g  8.579 Ft

Nu Colour Lip Plumping Balm

Mentés

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések