Post Image

NÖVÉNYEK SZÍNTISZTA EREJE AZ ÚJ DOVE TERMÉKCSALÁDBAN

Rúzs & Más / 2020-11-26

Bár szívünk szerint hajlanánk a természetes, növényi eredetű szépségápolási termékek beszerzése irányában, de sokan még mindig úgy gondoljuk, hogy nem annyira hatékonyak, mint a jól megszokott szintetikus társaik. Egy felmérés szerint a nők 76%-a gondolja úgy, hogy a természetes/organikus kozmetikumok nem olyan hatékonyak, vagy bizonytalanok a hatékonyságukat illetően. Ha pedig a termékek jól működnek, megkérdőjelezhetjük, hogy valóban olyan „természetesek-e”, mint állítják: minden negyedik ember úgy gondolja, hogy a természetes/organikus szépségápolási termékek egyáltalán nem olyan természetesek, mint ahogyan azt állítják róluk.

A Dove hiszi, hogy egy természetes termékcsalád valóban működhet – ezért megalkotta az ÚJ Dove Powered by Plants termékeket. Minden termék legalább 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz és mégis hatékony, mint például a természetes öko-spray dezodor 24 órás hatással.
És honnan tudhatjuk, hogy valóban természetes egy kozmetikum? A nemzetközi tanúsítványról, mely a terméken szerepel. A Dove az egyik legnagyobb szépségipari márka a világon, ami megkapta a szigorú EcoCERT Greenlife által tanúsított COSMOS natural minősítést. Ezért biztosak lehetünk benne, hogy minden Dove Powered by Plants termék majdnem teljes egészében növényi eredetű és fenntartható forrásból származik.

dove, powered by plants, rúzs és más, növényi, ecocert, cosmos, bio, természetes, környezetbarát, újrahasznosított műanyag

 „Tudjuk, hogy a fogyasztók természetesebb termékekre vágynak, de gyakran csalódnak a természetes termékek által nyújtott érzésben és teljesítményben” – mondja Lauren Laird, a Dove globális kutatási és fejlesztési igazgatója. „Ezért évek óta azon dolgozunk, hogy egy olyan természetes eredetű összetevőkből álló termékcsaládot fejlesszünk ki, amely valóban hatékony. A Dove Powered By Plants egy olyan termékcsalád, amely valóban természetes módon nyújt csodálatos ápolást, miközben a használata is élvezetes.

A hatékonyság érdekében több mint 35 kulcsfontosságú növényi kivonattal dolgoztak, melyeket több ezer összetevő vizsgálata után választottak ki a lehető legjobb eredmény eléréséért. Ezek között található néhány ismerős összetevő, mint a kókusz és az aloe – és újabbak is, mint a karragén kivonat és a ricinus.
Néhány esetben a formula stabilitása érdekében megngedték, hogy tartalmazzon kis mennyiségű szintetikus összetevőt, ami összhangban működik a növényi összetevőkkel.

A Powered by Plants tusfürdő a tudomány és a természet ötvözetének egy újabb hamisítatlan eredménye. Egy könnyű olaj, amely luxus érzetű krémes habbá változik, tisztítja és táplálja a bőrt, 50%-ban természetes hidratáló összetevőt tartalmazó növényi alapú tusfürdő, mely segít puhává és sugárzóan ragyogóvá tenni a bőrt.

dove, powered by plants, rúzs és más, növényi, ecocert, cosmos, bio, természetes, környezetbarát, újrahasznosított műanyag

A Powered by Plants dezodorok mindegyike hihetetlen arányban, 99%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, formulája gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez és puha, selymes érzést biztosít. Emellett 100%-ban természetes illatanyaggal készülnek. Golyós dezodoruk a Dove első organikus dezodora. Megalkották az öko-sprayt is – az ELSŐ növényi alapú természetes levegő (nitrogén) által hajtott aeroszoluk, amely új távlatokat nyit a természetes dezodorok jövője felé. A könnyű és gyengéd adagolásnak köszönhetően használata finom és kíméletes érzés, mégis hatékony és gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez.

dove, powered by plants, rúzs és más, növényi, ecocert, cosmos, bio, természetes, környezetbarát, újrahasznosított műanyag

A termékcsaládot légies textúrák és kellemes meleg, zöld illattok jellemzik, tiszta, 100%-ban természetes illóolajok felhasználásával készítve.
Három különböző illatot kínálnak, mindegyik középpontjában más ápoló növényi kivonat áll:
– Geránium, ami bőrmegújító hatásáról ismert
– Gyömbér, ami bőrfiatalító hatásáról ismert
–  Eukaliptusz, ami segít kisimítani és ragyogóvá tenni a bőrt

A csomagolások is segítenek a környezet védelmben: a Powered by Plants-hez is újrahasznosított műanyagból készült flakonokat használ (ahol ez kivitelezhető), az öko-spray dezodorokat pedig természetes levegő (nitrogén) hajtja.

Dove Powered by Plants tusfürdő geránium illattal/eukaliptusz illattal/gyömbér illattal 250ml, 1499 Ft
Dove Powered by Plants tanúsított természetes dezodor geránium illattal/eukaliptusz illattal/gyömbér illattal 75ml, 1599 Ft
Dove Powered by Plants tanúsított bio golyós dezodor geránium illattal/eukaliptusz illattal/gyömbér illattal 50ml, 1599 Ft

dove, powered by plants, rúzs és más, növényi, ecocert, cosmos, bio, természetes, környezetbarát, újrahasznosított műanyag

Kapcsolódó bejegyzések