Post Image

FEDEZD FEL A NÖVÉNYEK LELKÉT!

Rúzs & Más / 2018-12-10

A természet ajándékait legtöbbször magától értetődőnek tekintjük, észre sem vesszük, vagy nem tulajdonítunk nekik túl nagy jelentőséget.
Életem során időről-időre magam is az illóolajok segítségéhez folyamodtam. Amikor nehezen aludtunk el – a kisfiam vagy én – levendulaolajat cseppentettem a párnára. Amikor a gyermek beteg volt, a szobája levegőjét illóolajokkal frissítettem (mint később megtudtam, ezáltal fertőtlenítettem is). Ha nehezen tudtam összpontosítani a munkámra megszagoltam a kezem ügyébe eső üvegcsét – általában valamilyen citrus aromát. Ám nem volt mindez igazán tudatos vagy módszeres. Egészen addig, amíg megismertem Baróti Renátát és súlyosan figyelemzavaros kisfiának a küzdelmes történetét.
Hosszú lenne felsorolni, mi mindet megtettek a szülők annak érdekében, hogy a tünetek enyhüljenek, hány orvost, terapeutát és különféle gurut jártak végig, mennyi orvosságot, terápiát és módszert bevetettek. Aztán, szinte mesébe illő módon egy félretett, a sarokban szerényen gubbasztó illóolaj hozott fordulatot az életükben… Ha érdekel a bejegyzése, ami tényleg nem mindennapi eredményről számol be, ITT tudod elolvasni, de már az is sokat elmond, ha rápillantasz a két teleírt a füzetlap képére!

A növények lelke

Az illóolajok által a növények a lelküket ajándékozzák nekünk: a legbelső lényegüket, hatóanyagaik legmagasabb koncentrációját, esszenciájukat – ezért is nevezik őket esszenciális olajoknak.
50-70-szer erősebbek, mint maguk a gyógynövények
– 1 csepp borsmenta olaj 28 csésze borsmenta teának felel meg
– az olajak sejtszinten segítenek megoldani a problémát, nem tünetet kezelnek!
– 15 ml illóolajhoz rengeteg nyersanyagot kell felhasználni: például 75 db citromot, 400 mentalevelet vagy 6,8 kg levendulavirágot

doTerra, illóolaj, esszenciális olaj, aromaterápia, rúzs és más

Természetesen az esszenciális olajak csak akkor tudják hatásuk legjavát adni, ha megfelelő körülmények közt, a lehető legkíméletesebb módon nyerik ki belőlük a kényes cseppeket. A doTerra a CPTG szabvány életre hívásával a tisztaságra vonatkozó új normát állított fel:

– a növényeket természetese környezetükben takarítják be
– organikus, igazoltam tiszta, növényvédő és rovarirtó szerektől és szennyeződésektől mentes anyagok
– minden szállítmányt szigorú feltételek szerint független szakemberek ellenőriznek

Magas minőségű termékekről van tehát szó, rengeteg sikertörténettel. Az egyes illóolajak 70-80%-ban bizonyulnak hatékonynak – ami el kell ismerjük, igen jó eredményenk számít, különös tekintettel arra, hogy mellékhatásuk, negatív hatásuk nem létezik.
A növényi illóolajok mellett a do Terra illóolaj keverékeket, diffúzorokat és kozmetikai termékeket forgalmaz – hamarosan olvashatjátok az ajakbalzsam tesztemet!

doTerra, illóolaj, esszenciális olaj, aromaterápia, rúzs és más

 

 

 

 

FEDEZD FEL A NÖVÉNYEK LELKÉT!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések