Post Image

NŐI PÉLDAKÉPEK IHLETTÉK CALVIN KLEIN ÚJ ILLATÁT

Rúzs & Más / 2018-08-20

A Calvin Klein kreatív igazgatója, Raf Simons inspirációját a mai kor nőinek rendkívül sokoldalú identitása adta – azoké a modern nőké, akiket számtalan különböző módon értelmezhetünk. Nekik készült az elismert tervező első női illata, a CALVIN KLEIN WOMEN.

Egy nő törődik magával, másokat pedig arra inspirál, hogy folyamatosan megújuljanak. A CALVIN KLEIN WOMEN illatot ez a sokszínűség ihlette. A tömeg, amelyet egyének alkotnak. A szabadság, az ellenállás és az, hogy ne más emberek szabályai szerint éljünk, hanem csak a sajátunk szerint. Ez a gondolkodásmód, amely egyesíti az összes nőt.

A CALVIN KLEIN WOMEN egy közösségnek szól. Az illat a nőket szólítja meg és az általuk képviselt közös identitást idézi fel. A nőkben nem csupán egy személyiség rejlik. Újra és újra képesek megújulni, amikor csak jónak látják. Egyszerre egyéniségek és egy közösség részei. A CALVIN KLEIN WOMEN kampány arcai az elmúlt generációk ikonikus női és a kortárs kultúra hősnői.

#IAMWOMEN
A KAMPÁNY: A NŐK ÜNNEPLÉSE, NŐK ÁLTAL

“A CALVIN KLEIN WOMEN kampány közeledtével kíváncsian vártam, hogy lehetséges-e egy teljesen innovatív kampány megalkotása: egy olyan megközelítésé, ami egyszerre magabiztos és empatikus, ahol a női alanyok képesek megfogalmazni és bemutatni saját identitásukat “– Anne Collier

A kampány a Lloyd&Co. fotóművészével, Anne Collier-el együttműködve készült, aki különleges és azonnal felismerhető fotográfiai alkotásairól híres. Részt vett a csomagolás és az üveg kialakításában, illetve megtervezésében is.

A CALVIN KLEIN WOMEN szellemiséget két olyan nő képviseli, akik a mai világban tökéletes példaképként szolgálhatnak a nők számára: LUPITA NYONG’O és SAOIRSE RONAN. Díjnyertes színésznők és a generációjuk hangjai. Mindketten világszerte elismertek egyedülálló tehetségük, kreativitásuk, intelligenciájuk és karakterük erejének köszönhetően.  Nyong’o és Ronan portréját a koncepcióhoz szintén Collier készítette el.
A kampány arcai olyan alakokat választottak ki a múltból, akikből korábban inspirációt merítettek – a nőiesség ikonjait, akik formálták identitásukat, művészként és nőket egyaránt. Collier háromoldalú képet mutat ezekről a nőkről. Így Nyong’o és Ronan maguk is olyan alakok mellett szerepelhetnek, akik ihlették és inspirálták őket.

LUPITA NYONG’O példaképei: EARTHA KITT és KATHARINE HEPBURN
“Eartha Kitt és Katharine Hepburn olyan emberek, akik a status quó-t megkérdőjelezve, hűek maradtak önmagukhoz. Engem rendkívül vonz a személyiségük és hogy képesek voltak felszólalni és beszélni arról, amiben hittek. Csodálom a művészetüket és azt, hogy sohasem adták fel önmagukat. Arra törekszem, hogy én is hasonlóan hiteles legyek.” – Lupita Nyong’o

SAOIRSE RONAN példaképei: SISSY SPACEK és NINA SIMONE
“Sissy Spacek nagyon nyitott személyiség volt. Mindent ki akart próbálni és minél többet akart látni a világból. Szabad volt – egy igazi úttörő. Nina Simone pedig képes volt formálni az egész zeneipart. Azt látni, hogy más emberek valamit szenvedélyesen csinálnak, rendkívül inspiráló. Arra ösztönöz, hogy ugyanezt tegyem, ugyanezt érezzem.” – Saoirse Ronan

AZ ILLAT

A CALVIN KLEIN WOMEN Annick Menardo és Honorine Blanc parfümőrök segítségével megálmodott illat. Erő, frissesség és érzékiség elegye. A halvány rózsaszín parfüm három fő összetevőből épül fel: finom narancsvirág, friss eukaliptusz és a különleges alaszkai cédrusfa. Ezeket az alap alkotóelemeket fekete borssal, citrom esszenciával, magnólia és jázmin kivonattal, továbbá olbanium és ambrox aromával gazdagították. A Calvin Klein Women a kontrasztok játékán alapul. Végtelenül változatos, akárcsak a nők, akik inspirálták.
A CALVIN KLEIN WOMAN minden egyes összetevőt tiszteletben tart és ünnepel. Ezzel is azt sugallva, hogy az egyén épp olyan létfontosságú, mint a kollektíva és egyik a másik nélkül nem létezhet. Ebben a különleges szemléletmódban alkották meg az egyedülálló fás, virágos illatot. Dinamikus és modern. Viselője kettősséget fedezhet fel benne. Állandó feszültséget az elemek között, mégis mindeközben az ellentétek összhangját fenntartva.

Calvin Klein Woman, illat, rúzs és más

AZ ÜVEG

A CALVIN KLEIN WOMEN egyszerre több stílust is képvisel. A palack és csomagolás egyaránt kifejezi a Raf Simons és az egész Calvin Klein kreativitását. Simons munkája következetesen áthágja a művészet és a divat közötti határokat.
Az üveg Suzanne Dalton és Anne Collier együttműködéséből született. Az időtlen nőiességet eleveníti fel, az ergonomikusan lekerekített formájú üveggel és ezüst díszítéssel a nyakán. A hagyományok megtartása mellett az újdonságok felé is igyekeztek nyitni a tervezők, ezért a palackot egy ügyes csavarral tették izgalmasabbá. Egy túlméretezett kupak kapott helyet a parfüm tetején, melyet Anne Collier ikonikus szemképe díszít.

Augusztus 20-tól megvásárolható: Müller, Marionnaud és Douglas üzletekben

Calvin Klein Women EDP SPRAY 30ml – 16.990Ft
Calvin Klein Women EDP SPRAY 50ml – 23.590Ft
Calvin Klein Women EDP SPRAY 100ml – 29.990Ft

Kapcsolódó bejegyzések