Post Image

TÖLTSÜK FEL SZÁRAZ BŐRÜNKET ÉLTETŐ ENERGIÁVAL!

Rúzs & Más / 2019-11-19

Az évek múlásával bőrünk mind jobban kiszárad, aminek követleztében a 60 év feletti nők 40%-a bőrszárazságtól szenved. Ennek következtében erőteljesebben jelennek meg a ráncok és a barázdák az arcon. A legfőbb kiváltó tényezők közé tartozik a hidratáció csökkenése valamint a bőr védőrétegének gyengülése. Ezenkívül lassul a bőrsejtek anyagcseréje, megváltozik a hormonrendszer, és a menopauza hatására süllyedő ösztrogénszint lassítja a rugalmas bőrszövet termelődését.

A Nivea erre is nyújt megoldást:
Az új Q10 Power termékcsalád most két nagyhatású összetevőt kombinál: a 100%-ig bőrazonos Q10 koenzim természetes erejét az argánolaj maximális hatékonyságával. A Q10 koenzim fiatalítja és energiával tölti fel a bőrt, amíg az argánolaj táplál és erősíti a bőr természetes védőfunkcióit.

A  Q10 koenzim ereje
Minden bőrsejt eredendően tartalmaz Q10 koenzimet, mely energetizálja, fiatalítja és védi az arcbőrt. Az idő múlásával azonban csökken a mennyisége, a bőr pedig gyorsabban öregszik. A NIVEA Q10 Power száz százalékban bőrazonos Q10 koenzimet tartalmaz, amelynek minőségét egy új, természetes fermentációs eljárás biztosítja. A Q10 koenzim ezen tiszta formáját a bőr remekül fogadja. Mindezt kiegészíti a kreatin, amely a kollagéntermelést ösztönzi, így járul hozzá a bőrsejtek helyes működéséhez és regenerálódásához.

Kincs a bőrnek: az értékes argánolaj
A három új termék egy nagyon értékes és hatékony természetes összetevőt is tartalmaz: a gyakran folyékony aranynak is nevezett argánolajat. „Bőrszépítő tulajdonságainak köszönhetően ezt az olajat már évszázadok óta használják. Az argánfa terméséből nyerjük, és tele van olyan ápoló és bőrtápláló anyagokkal, mint a bőr védőrétegét erősítő esszenciális zsírsavak, az erősen antioxidáns polifenolok és az E-vitamin. Ennek köszönhetően védi a bőrt a dehidratációtól.“ – magyarázza a szakértő, Lara Terstegen, a Beiersdorf AG kutatási és fejlesztési részlegéről.

A Q10 POWER újdonságai
A termékcsalád három készítménye egész nap ápolja a bőrt: a tápláló nappali krém, amely felkészíti a bőrt az egész napos stresszre, a ránctalanító tápláló éjszakai krém, amely ápolja és regenerálja a bőrt az éjszaka folyamán és a sokoldalú kényeztető bőrtápláló olaj.

Q10 POWER Ránctalanító Tápláló Éjszakai Arckrém 50 ml, 4399 Ft
Már 4 hét alatt láthatóan csökkenti a ráncokat. 2 hét után észrevehetően feszesebb a bőr. A száraz és fáradt bőrre kifejlesztett intenzív összetétel segíti a bőrsejtek természetes megújulását. A 100%-ig bőrazonos Q10 koenzim, a kreatin és a bio argánolaj kombinációja csökkenti a ráncokat, feszesíti, nyugtatja és táplálja a bőrt.

Nivea, Q10, Power plus, argán olaj, q10 koenzim, száraz, öregedő, rúzs és más, bőrápolás

Q10 POWER Arcápoló Olaj 30 ml, 4999 Ft
Multifunkciós ápoló olaj száraz és fáradt bőrre. Zsírmentes összetétele 100%-ig bőrazonos Q10 koenzimet és bio argánolajat tartalmaz, amely omega 6 és 9 zsírsavakban gazdag. Használata: 3 csepp mintha arcmaszk lenne, 2 csepp mélyen ápol, 1 csepp üdévé varázsolja a bőrt.

Q10 POWER Ránctalanító Tápláló Nappali Arckrém 50 ml, 4399 Ft
24 órán át intenzíven táplálja a száraz és fáradt bőrt is. A 100%-ig bőrazonos Q10 koenzimet tartalmazó összetétele természetes, bőröregedést gátló védelemként funkcionál. A kreatin erősíti a szöveteket, amelyek feszesítik a bőrt, a bio argánolaj pedig táplál és nyugtat. A FF15 védelmet nyújt a napfény okozta ráncok kialakulása ellen.

Kapcsolódó bejegyzések