Post Image

NE HAGYJUK, HOGY A SZEX ROSSZABBÁ VÁLJON!

Rúzs & Más / 2018-08-20

Az ELTE Pszichológiai Intézete és a Marketing Centrum a magyarok szexuális életéről végzett reprezentatív felmérése szerint a nők 26 százaléka többet szeretne szeretkezni, mint amennyire sor kerül, a férfiaknál pedig 47 százalék érez így. Ezzel szinkronban a nők 42 százaléka úgy véli, hogy partnere több együttlétre vágyik annál, mint amennyi létrejön, és a férfiak 24 százaléka szintén így vélekedik. A kérdőívek egy szexuális zavarokkal kapcsolatos kérdésblokkot is tartalmaztak. A válaszadó nők 52%-a jelölt meg minimum egy, legalább egy éve tartósan fennálló zavart.
Hogy ifjúkorunk kedvenc időtöltése mitől fordul gyakran „a sok hűhó semmiért” kategóriába, arról persze hosszan értekezhetnénk. Ám a libidó csökkenésének okait kutatva megállapítást nyert, hogy az anatómiai változások igencsak meghatározóak, és mindkét fél lelkesedését egyaránt visszavetik.

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a szülés következtében kitágult hüvely vagy a rugalmasságából veszítő, szárazzá váló hüvelyfal állapotát, az idővel lazábbá váló kötőszövetet ma már helyre lehet hozni! Az orvos-esztétika technológia fejlődése lehetővé tette az intim fiatalság visszanyerését, mégpedig fájdalommentesen!

A Lotus Gynolaser a hüvely szűkítése, a hüvely falának fiatalabbá tétele mellett kezeli az inkontinenciát, ami szintén gyakran hátráltatja a kiegyensúlyozott szexuális életet. A GynoLaser a hüvelyfalat több rétegben kezeli frakcionált lézerfénnyel a kollagén termelés fokozására ösztönözve a kötőszövetet.
Más hüvelymegfiatalító lézeres berendezésekkel szemben a Royal Clinics orvos-esztétikai központban alkalmazott Lotus GynoLaser egy beépített automata szabályozórendszer segítségével automatikus állítja a lézerfejet, így az orvosnak nem kell mozgatnia, többször ki- és behelyeznie a kezelőfejet, ezáltal a kezelés sokkal kényelmesebb, komfortosabb a páciens számára.”- tudjuk meg Dr. Hajdinák Adrienntől, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ orvosától.
Csupán néhány kezelés a Lotus Gynolaserrel és a hüvely visszanyeri fiatalos rugalmasságát, a szárazság tünetei jelentősen enyhíthetőek és a kisajkak megjelenésében is javulás érhető el.

Másoknak a kisajkak megjelenése okoz gátlásokat. A kisajak nagyobbodásnak többnyire semmilyen különleges oka nincs, egyszerűen testi adottság. Más esetben szülés után, vagy nagyobb testsúlyváltozást követően jelentkezik hangsúlyosabban a probléma. A túlérő kisajkak, a szeméremajkak aszimmetriáját, túlzott méretét intimplasztikával, szeméremplasztikával lehet megszűntetni. Ezek érzéstelenítésben történő ambuláns beavatkozások, melyek előkészítéssel együtt sem tartanak tovább két óránál. A felszívódó szálak használatával varratszedésre nincs szükség. A 2-3 hetes gyógyulási időt 2-3 hónapos regenerálódási időszak követi a kisajkak végső kinézete és korábbi érzékenysége eléréséig. A megnövekedett önbizalom mellett a szexuális élet javulása sem várat sokáig magára!

NE HAGYJUK, HOGY A SZEX ROSSZABBÁ VÁLJON!
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések