Post Image

NE HABOZZUNK, HADD HABOZZON!

Rúzs & Más / 2019-04-23

Amikor kamaszkoromban problémás bőrrel küzdöttem, akkor szerettem meg a habzó arctisztítókat, amelyek összetételének bár nem volt köze a szappanhoz, ahhoz hasonló alapossággal mosták le a bőrömről a fölösleges zsírt és szennyeződéseket. Azóta elmúltak a pattanások, de ha egy arctisztító nem habzik, valahogy nem érzem makulátlanul tisztának a bőrömet. Azért is kedvelem ezt a formát, mert a smink nagy részét is eltávolítja és a micellás lemosónak már csak a szemfesték maradványok jutnak. Az arcbőröm már régen nem zsíros, ám tévhit az, hogy a habzó arctisztítók csak zsíros bőrűeknek valók. Ha körültekintően választunk, arclemosónk nem hogy nem fogja kiszárítani a bőrünket, de hidratál és puhít is. A Foreo mikrohabot képező arctisztítója is minden bőrtípusra ajánlott, hiszen már a tisztítás során aminosavakkal és E-vitaminnal ápolja a bőrt. 

Akár valamelyik pulzáló Luna arctisztító készülékkel, akkár ujjbegyeinkkel masszírozva oszlatjuk el a nedves bőrön a Foreo Micro-Foam Cleanser-t, a krém mikrohabbá alakul. Ezáltal szinte elemeli a bőrről a felszínén található szennyeződéseket illetve a pórusokba behatolva mélyen megtisztítja azokat és eltávolítja a felesleges faggyút. A bőr puha, gyengéden ápolt és egészséges megjelenésűvé válik. A bőrápoló összetételnek köszönhetően a bőr egészségesen hidratált és védett lesz, még leöblítés után is.

Foreo, micro foam, cleanser, arctisztító, habzó, mikrohab, rúzs és más

A Foreo Micro-Foam Cleanser tisztítókrém dermatológiailag tesztelt, nem tartalmaz szulfátokat, szilikonokat vagy parfümöt, és minden bőrtípusra ajánlott. A gyengéd összetétel lehetővé teszi a napi kétszeri használatot.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű krémet nedves bőrödre és dolgozd el a Luna készülékkel vagy masszírozd be azt az ujjbegyekkel. Öblítsd le az arcod vízzel, törölközz meg gyengéd, paskoló mozdulatokkal.

Foreo, micro foam, cleanser, arctisztító, habzó, mikrohab, rúzs és más

A Foreo Micro-Foam Cleanser arctisztító főbb jellemzői:

Masszírozással mikrohabzású arctisztítóvá válik
Aminosavakat és E-vitamint tartalmaz
Mélyen és mégis gyengéden tisztítja a pórusokat
Szulfát-, szilikon- és parfümmentes
Dermatológiailag tesztelt
Az arctisztító krém minden bőrtípusra ideális

Kapcsolódó bejegyzések