Post Image

BEMUTATOM ÚJ KIS BARÁTOMAT: FOFOT

Rúzs & Más / 2018-10-23

Hát nem aranyos az arany szemeivel és a mókás arckifejezésével? Ez az aprócska okos szépségtanácsadó lett a legújabb segítőm a mindennapi arcápolásban.

Foreo Fofo, a világ első okos arctisztító készüléke, rúzs és más

A Foreo szonikus rezgésekkel működő szilikon arctisztítói már ismerősek lehetnek sokatok számára, hiszen itt a Rúzs és Más-on is bemutattuk őket és a Luna 2 nevű arctisztítót teszteltük is. Mégis miben más a Fofo névre hallgató újdonság?
Lényegesen kisebb, mint a Luna 2, puhábbak a sörtéi éés mindenek előtt: OKOS! Egy mobilapplikáció segítségével ugyanis pontosan beállítja a bőrünk állapotának legoptimálisabb tisztítási időt és erősséget!

Foreo Fofo, a világ első okos arctisztító készüléke, rúzs és más

A világ első okos arctisztítója

A Luna Fofo arany szemecskéi valójában 24 karátos arannyal bevont érzékelők, melyeket az arc bőréhez érintve a kis készülék a Foreo Mobil Applikáción keresztül elemzést készít bőrünkről, feltérképezve hidratáltságát, zsírosságát személyre szabott bőrtisztítási rutint alakít ki. A mérés alapján megállapítja bőrünk valódi életkorát is – na ettől féltem egy kicsit, de Fofom hajszálra “eltalálta” az életkoromat. Azért jólesett volna, ha fiatalabbnak tippel, de a jóbarátok őszinték, mint tudjuk…
Ekkor megint következik a kicsi Fofo és beállítja önmagát: meghatározza az ideális pulzálás típusát, intenzitását, és hosszát is. Így aztán teljesen egyedi, személyre szabott arctisztítási programot kapunk! 

Foreo Fofo, a világ első okos arctisztító készüléke, rúzs és más

Az én Fofom például a T-zónámon turbóra kapcsol, mivel ezeken a területeken aztán van mit tisztítani! Egyébként meg nagyon kellemes érzés, kicsit sajnálom, hogy csak 1 perc, de persze reggelente rohanok, szóval ha több lenne, már nem férne bele. A bőröm pedig: bársonyosan simává válik már ennyi iső alatt is. Úgy érzem, hogy a habzó tisztítóm így tud csak igazán alapos munkát végezni (ha kézzel próbálom lemosni, olyan, mintha minden igyekezetem ellenére maradna belőle egy leheletnyi réteg a bőrömön).

Foreo Luna, Fofo, rúzs és más

Szóval Fofo az okos funkcióktól eltekintve, önmagában is hatékony arctisztító. A T-Sonic™ technológiával működő (azaz hangsebességen rezgő) LUNA fofo puha szilikon sörtéi gyorsan száradnak, megakadályozva ezzel a baktériumok szaporodását. A készülék vízálló, két cserélhető AAA elemmel működik, melyek akár 400 használatig is kitartanak.

Ja igen – én nem csak este használom, a smink alapos eltávolítására, hanem reggel is, mivel az éjszaka folyamán tisztul a bőr: a felszínére kerül a fölös olaj és a kiválasztással távozó méreganyagok. A rezgések általi mikromasszázs pedig jót tesz a vérkeringésnek, segít felébreszteni az arcbőrt! 

Foreo Fofo, a világ első okos arctisztító készüléke, rúzs és más

A készülék a megjelölt dm Magyarország üzletekben már kapható, mégpedig 7 színben!

Foreo Fofo, a világ első okos arctisztító készüléke, rúzs és más

 

BEMUTATOM ÚJ KIS BARÁTOMAT: FOFOT
4.6 (91.43%) 7 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések