Post Image

NAPFÉNY ILLAT BETTY BARCLAY-TŐL: PURE SUN

Rúzs & Más / 2021-03-10

Amikor a nyárra gondolunk, az mindannyiunkat kellemes érzésekkel tölt el: felidézzük a nap simogató sugarait, a hűs vizet, a nyáresték hangulatát, a szabadság érzetét. Számomra az egyik legintenzívebb nyáridéző a nap illata a bőrön. Ugye megvan az a semmihez nem fogható illatlenyomat, ami a napozás után érződik a bőrünkön? Ez az illatélmény ihlette meg a Betty Barclay parfümőreit a Pure Sun illat megalkotásakor.

A nyár esszenciája

Napsugarak a bőrön, enyhe szellő és türkizkék tenger, a csillogó nap az égen és egy aranyszínű homokos strand, ameddig csak a szem ellát – ez a Betty Barclay Pure Sun. Egyedülállóan intenzív illat, amely azonnal a nyárba varázsolja viselőjét. A sikeres Betty Barclay Pure Style illat folytatásaként a Betty Barclay Pure Sun öntudatos nőiességet, érzelmeket és érzékiséget áraszt. Az illatot gyönyörű, mindenki számára kedves élmények ihlették: a nyár – a napsütés – a strand. Az első tavaszi napsugarak kísérik, március elejétől kapható az üzletekben.

betty barclay, pure sun, edt, edp, illat, nyárillat, parfüm, rúzs és más, napfény, nyár

A nap csókja

A Betty Barclay illatai nőiességet, női életérzést sugároznak – és mindig lehetőséget adnak egy nőnek ahhoz, hogy személyiségének pontosan azokat a jegyeit hangsúlyozza, amelyeket az adott pillanatban meg szeretne élni. A Betty Barclay Pure Sun illatot viselő nő szereti a napozókrém illatát a bőrén és a homokot a talpa alatt. Nem tud betelni a gazdag, intenzív színekkel és a meleg napsugarak bizsergető érzésével – mindezt együtt tapasztalhatja most az új Betty Barclay Pure Sun illattal.

betty barclay, pure sun, edt, edp, illat, nyárillat, parfüm, rúzs és más, napfény, nyár

Az illat elődje, a Betty Barclay Pure Style nőies, lágy illatjegyeit a Betty Barclay Pure Sun a nyár friss intenzitásával egészíti ki és valódi illatélményt teremt. A gyémánt-orchidea, a magnólia és a sivatagi arany nyitja meg az illatot. A friss, aromás felütést a szívjegyben a lótuszvirág, a neroli és a ritka, rózsaszín almavirág magával ragadó kompozíciója követi – egyedülálló illatkoktél, amely lebilincselő érzékiséget, vibráló melegséget bontakoztat ki. A benzoin, a szantálfa és a hinokifa adja a lágy alapjegy mélységét és teszi harmonikusan teljessé a kompozíciót. A Betty Barclay Pure Sun a hosszú, felejthetetlen nyári napokra emlékeztet – és alig várjuk őket. A vegán összetevők újabb lendületet adnak a gondtalan nyári életérzésnek.

Napsugaras dizájn

betty barclay, pure sun, edt, edp, illat, nyárillat, parfüm, rúzs és más, napfény, nyár

A Betty Barclay Pure Sun csomagolás-dizájnjának ragyogása szinte versenyez a nyár ragyogásával: az üveg és a papírdoboz intenzív, sárga-rózsaszín színátmenete egy csodálatos napfelkeltére emlékeztet és a strandon töltött meleg reggelt idézi fel. Az üveg nőies, aszimmetrikus sziluettje hangsúlyozza az aromás tartalom játékos, spontán báját. Ez alkalommal a papírdoboz hátoldalán találjuk a vegán-bélyegzőt.

Eau de Toilette 20 ml 6471 Ft
Eau de Parfum 20 ml 7870 Ft

 

 

Kapcsolódó bejegyzések