Post Image

NAGY, FEHÉR MOSOLYT KÉRÜNK, MERT ITT A SMILEPEN

Rúzs & Más / 2020-12-09

Megérkezett Magyarországra is az ÚJ SmilePen termékcsalád egyenesen Svájcból, melyet otthoni fogfehérítésre fejlesztettek ki és klinikailag igazolt hatása van. Nagy előnye a hagyományos fehérítő termékekkel szemben a szabadalmaztatott összetételű gél formulája, ami az ecsettel ellátott toll segítségével egyszerűen és pontosan felvihető a fogfelszínre. A világosabb árnyalat már egy hét alkalmazás után látható, 4 hét használatot követően pedig 39%-kal fehérebb fogakat varázsolhat, amit klinikai tanulmány igazol.(A klinikai tanulmány elérhető ITT)

Okostelefonra csatlakoztatható okos fogfehérítő

A svájci SwissWhite márka által kifejlesztett SMILEPEN kiválóan alkalmas az otthoni fogfehérítésre, klinikailag igazolt hatásokkal. Nagy előnye a hagyományos fehérítő termékekkel szemben a szabadalmaztatott összetételű gél melyenk segítségével valamint a LED izzós technológiával a fehérítő folyamat kimagaslóan hatékony.
A SmilePen egy ideális megoldás otthoni és utazás során történő fogfehérítésre, köszönhetően annak, hogy okostelefonra csatlakoztatva használható. Továbbá a készlet része egy utazótok is. A fogfehérítés a LED izzós technológiával legfeljebb fél órát vesz igénybe.

● Klinikailag igazolt hatású fehérítő kozmetikumok
● Biztonságos és pontos alkalmazás a fehérítő géltollal
● Innovatív LED-es technológia 32 izzóval
● Nem tartalmaz peroxidokat
● Svájci fejlesztés

smilepen, fogfehérítés, fogfehérítő, otthoni fogfehérítés, LED, fogápolás, rúzs és más, profimed

A SmilePen két típusú készletben érhető el. A Whitening Kit-et az enyhén színezett fogak halványítására tervezték, ebben a készletben a LED izzós készülék kék színű diódákkal rendelkezik.
A Power Whitening Kit egy intenzív fehérítéshez szükséges összetételű gélt és egy vezeték nélküli LED izzós készüléket tartalmaz, amely kék és piros színspektrumú diódákkal van ellátva.

SmilePen Whitening Strips, fogfehérítő szalag és géltoll

smilepen, fogfehérítés, fogfehérítő, otthoni fogfehérítés, LED, fogápolás, rúzs és más, profimed

A fehér mosoly megőrzése céljából a készlet a LED izzóval végzett fehérítés utáni utókezelésre is alkalmas. Használatával már egy héten belül láthatóan fehérebb a fogfelszín és csökken a dentális plakk mennyisége. A SmilePen Whitening Strips szett 14 x 2 fehérítő szalagot + 1 x 5 ml fehérítő géltollat tartalmaz.
Fogyasztói ára: 12 900.-Ft

SmilePen Whitening Kit, fogfehérítő készlet LED-es gyorsítóval (3 x gél)

smilepen, fogfehérítés, fogfehérítő, otthoni fogfehérítés, LED, fogápolás, rúzs és más, profimed

Fehér mosoly a SmilePen Whitening Kit-nek köszönhetően, 2 hetes fehérítő kezelést követően. Az innovatív, klinikailag igazolt hatású SmilePen fehérítő kozmetikumok professzionális fehérítéssel megegyező eredményt szolgáltatnak az otthon kényelmében. 4 hetes használatot követően a SmilePen otthoni fogfehérítő szett 39%-kal fehérebbé varázsolhatja fogait. A SmilePen Whitening Kit tartalmaz egy LED izzós készüléket USB-csatlakozóval és 3 db géltollat két heti kezeléshez. Egy héten belül láthatóan kivilágosodik a fogfelszín és csökken a dentális plakk mennyisége. Az UV fény, a keletkezett hő és az összetevők együttese a géltollban biztosítják a biztonságos és hatékony fehérítést.
A SmilePen Whitening Kit-et enyhén színezett fogak fehérítésére tervezték, és a LED izzós készülék kék színű diódákkal rendelkezik. A fogfehérítő szett tartalmaz egy USB csatlakozón keresztüli tápellátással működtethető LED izzós készüléket, és 3 db géltollat (3 x 5 ml), ami 2 hetes kezeléshez elegendő.
Fogyasztói ára: 26 900.-Ft

SmilePen Power Whitening Kit, fogfehérítő készlet vezeték nélküli LED izzós készülékkel (+ 6 db géltoll)

smilepen, fogfehérítés, fogfehérítő, otthoni fogfehérítés, LED, fogápolás, rúzs és más, profimed

Az innovatív SmilePen Power fogfehérítő készlet bőrgyógyászatilag tesztelt összetevői kiválóan alkalmasak otthoni fogfehérítéshez. A SmilePen fogfehérítő szett 39%-kal fehérebbé varázsolhatja fogait, 4 hetes használatot követően. Nagy teljesítményű LED izzós vezeték nélküli készülékkel kombinálva hatékony és biztonságos fogfehérítést biztosít otthona kényelmében. A készlet tartalmaz egy LED izzós készüléket, két színspektrumban / hullámhosszon működő diódákkal és 6 db géltollat négy heti kezelésre. A svájci SmilePen márka fehérítő kozmetikuma a klinikailag igazolt hatású otthoni kezelésekre összpontosít. Egy héten belül láthatóan kivilágosodik a fogfelszín és csökken a dentális plakk mennyisége. Az UV fény, a keletkezett hő és az összetevők együttese a géltollban biztosítják a biztonságos és hatékony fehérítést. A LED készülék 32 izzót tartalmaz a maximális hatás érdekében. A LED izzós vezeték nélküli készülék akár okostelefonról is tölthető USB-kábelen keresztül.
Fogyasztói ára: 39 000.-Ft

A termékeket a Profimed üzleteiben és weboldalán lehet beszerezni.

Kapcsolódó bejegyzések