Post Image

MOSTÁL MÁR HAJAT OKOS SAMPONNAL?

Rúzs & Más / 2018-09-19

Én igen! Ráadásul nemcsak okos, hanem természetes növényi hajápolóról van szó! A Smart Shampoo a Biobaza újdonsága fénytelen hajra valamint hullámos hajra ajánlott. Namármost az én hajam mindkét kategóriába beleesik. Az okos kütyük feltétlen híveként az okos samponra egyébként is azonnal felkaptam a fejem, a növényi összetétellel szemben viszont volt némi előítéletem. Biztos voltam benne ugyanis, hogy se nem fog jól habzani, se nem lesz  különösen jó illata, legfeljebb jellegzetesen gyógynövényes. Be kell ismernem, hogy jó nagyot tévedtem. A Smart sampon ugyanis fantasztikusan habzik és csodálatos illata van! A hajmosást követően a hajamnak érezhetően jobb tartása és szép fénye lett és még napokkal később is dúsabbnak hatott! Ami pedig az “okos” mivoltát illeti: a hajvégeket nem szárította ki, viszont tőben nem zsírosodott a hajam. A hullámos formázást szépen megőrizte a következő hajmosásig, ami 2 nappal későbbre tolódott (mivel nem zsírosodott be, pedig futni is voltam).

Természetes ápolás a hajnak és felfrissülés a fejbőrnek:

Biobaza Smart Regeneráló és Megújító Sampon – fénytelen hajra és hullámos hajra 

A Biobaza Smart sampon a gyenge, fénytelen haj számára nyújt ápolást. A csalánkivonat, a levendula- és babérolaj ápolják, regenerálják a hajat, és felfrissítik a fejbőrt. A sampon segít helyreállítani a haj fényét és puhaságát, habja gyengéden tisztítja az érzékeny fejbőrt, természetes olajai pedig táplálják és puhítják a hajszálakat a tövektől a végekig. Tengeri só tartalma hozzájárul a fejbőr alapos tisztításához. Összetétele 96%-ban természetes!

A másik növényi sampon újdonság az érzékeny fejbőrre nyújt megoldást:

Biobaza Low Poo sampon – rendkívül gyengéd ápolás hullámos hajra

Biobaza Smart Sampon, okos sampon, növényi hajápolás, rúzs és más

Különlegessége a csökkentett szulfáttartalma, aminek köszönhetően a haj szárazsága csökken, rugalmas és ellenálló marad. A két legfontosabb összetevője a mályvakivonat és a rizsprotein. A mályvakivonat megnyugtatja az érzékeny fejbőrt is. A hozzáadott rizsprotein pedig nagymértékben hozzájárul a hajszálak regenerálásához. Gyengédsége folytán mindennapi használatra is alkalmas. Összetétele 96%-ban természetes!

A természetes összetevőjű Biobaza samponok 2 változatban 1999 Ft/250 ml ajánlott fogyasztói áron elérhetőek a Tesco hipermarketekben.

Kapcsolódó bejegyzések