Post Image

PEELING A FEJBŐRNEK, HATTYÚDAL A KORPÁNAK

Rúzs & Más / 2017-08-22

A korpásodás a mindennapos bosszankodástól a komolyabb gátlásokig sokféle frusztrációt, stresszt, szégyenérzetet okozhat. A Dercos újdonsága most innovatív megoldást kínál erre a nagyon sokakat érintő problémára.

Az új DERCOS Micro Peel sampon „bomba” hatóanyag-kombinációval: 1% PIROCTONE OLAMINE + 1,3% SZALICILSAV + GLICERIN és bőrradír-mikroszemcsékkel finoman, de hatékonyan száll szembe a makacs, letapadt korpával is. A szilikonmentes, üde zöld sampon ciprusos-mentás illatú formulája segít abban, hogy a rendszeres használat kellemes élmény legyen.

Tiszta haj és fejbőr

A VICHY DERCOS MICRO PEEL Korpásodás Elleni Peeling Sampon hatékony, ugyanakkor gyengéd aktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek finoman, de eredményesen hámlasztanak. Megszabadítja a korpás fejbőrt a makacs, letapadt zsíros korpalemezektől. Ez az innovatív technológia megváltoztathatja azoknak az életét, akik szenvednek a korpától és nem tudnak megszabadulni tőle.

Innovatív, szilikonmentes összetétel:
– 1,3% SZALICILSAV: segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, gyengéden hámlasztja a korpás fejbőrt.

– 1% PIROCTONE OLAMINE: jól ismert hatóanyag, nagyon hatásos a zsíros korpával szemben. Megnyugtatja a fejbőrt, amely napról-napra kevésbé viszket.

– GLICERIN: segít ápolni a fejbőrt.

Használata:

Rendszeres, helyes használattal érhető el a kívánt hatékonyság. Összetétele kellemes használatot és friss érzetet biztosít. Finom ciprusos, borókás, mentolos illat. Zöld, géles állaga mikrorészecskékkel frissességet és felüdülést hoz a fejbőrnek.
Ajánlott fogyasztói ára: 4299 Ft/ 200ml

Kapcsolódó bejegyzések