Post Image

ÚJDONSÁGOK AZ ÉRZÉKENY BŐR SZAKÉRTŐJÉTŐL, A MIXA-TÓL

Rúzs & Más / 2023-11-24

Tudtátok, hogy a MIXA márka jövőre már 100 éves lesz?! A MIXA-t az érzékeny bőr szakértőjeként ismerhettük meg, és bár továbbra is prioritásuk az érzékeny, irritábilis bőr és annak erősítése, egyre szerteágazóbb termékválasztékkal jelentkeznek. A legújabb bevezetéseik egybeesnek a márka frissítésével, vizuális megújulásával és egységesítésével. Nemcsak a logo újult meg, de átláthatóbbá váltak a címkék és a színkódok alapján is könnyebben eligazodhatunk a termékeken. Az új bevezetések olyan sokoldalú krémek, amelyeknek a család minden tagja hasznát veheti:

MIXA Ceramide Protect védő kézkrém, 100ml

mixa, erzekeny bor, csaladi, markafrissites, logo, uj, ruzs es mas, borapolas, ceramid

MIXA Ceramide Protect védő kézkrém száraz bőrre. Hipoallergén formula ceramidokkal és glicerinnel gazdagítva. A ceramidok a bőr védőgátjának megerősítésében játszott szerepükről, ismertek, a glicerin pedig intenzíven hidratáló és védő tulajdonságairól.

Nem zsíros állaga gyorsan beszívódik a bőrbe, azonnali enyhülést és védelmet nyújtva. Akár 48 órán át gondoskodik a hidratált kezekről.

Ajánlott fogyasztói ára: 1499 Ft


MIXA Ceramide védő testápoló, 400ml

Mixa védő testápoló nagyon száraz bőrre gyengéd formulával. Hipoallergén formuláját ceramidokkal, lipidekkel és glicerinnel gazdagították. A ceramidok és lipidek a bőr védőgátjának megerősítésében játszanak szerepet. A glicerin intenzíven hidratáló és védő tulajdonságairól ismert.

Nem zsíros állaga gyorsan beszívódik a bőrbe, azonnal fokozza a bőr ellenálló képességét. Akár 48 órás védelmet nyújt a bőrszárazság ellen.

Ajánlott fogyasztói ára: 2499Ft

 

Mixa erősítő testápoló nagyon száraz bőrre, 400ml

A Mixa erősítő testápoló nagyon száraz bőrre való gyengéd formuláját ceramidokkal, szkvalénnel és glicerinnel gazdagították és érzékeny bőrre is kiváló. Nem zsíros textúrája gyorsan beszívódik a bőrbe, hidratálja és erősíti a bőrbarriert. 

A ceramidok a bőr védőgátjának megerősítésében játszik szerepet. A szkvalén segít a bőrnek megtartani a nedvességet. A glicerin intenzíven hidratáló és védő tulajdonságairól ismert. 

Egyszerre tartja meg a bőrben a nedvességet, védi és erősíti a bőr védőgátját.

Ajánlott fogyasztói ára: 3299 Ft

 

Mixa regeneráló testápoló száraz, durva bőrre, 400ml

mixa, erzekeny bor, csaladi, markafrissites, logo, uj, ruzs es mas, borapolas, ceramid

Mixa regeneráló testápoló száraz, durva bőrre kíméletes formulával, ureával és niacinamiddal gazdagítva. Érzékeny bőrre is ajánlott. Gazdag bőrnyugtató textúrája akár 48 órás regenerálást és védelmet nyújt.

Az urea segít puhítani és regenerálni a száraz és durva bőrt, a niacinamid hidratálja és nyugtatja a bőrt.

Már az első használattól kezdve enyhíti az érdességet és a hámlást.

Ajánlott fogyasztói ára: 3299 Ft

 

Mixa nyugtató testápoló nagyon érzékeny bőrre, 400 ml

A Mixa nyugtató testápoló nagyon érzékeny bőrre való gyengéd formulája panthenolt, glicerint és omega 6-ot valamint 9-et tartalmaz. Nem zsíros textúrája gyorsan beszívódik a bőrbe. Enyhíti az atópiára hajlamos bőr 4 problémáját: a viszketést, a bőrpírt, az érdességet és a szárazságot.

A panthenol bőrnyugtató tulajdonságairól ismert, a glicerin intenzíven hidratáló és védő tulajdonságairól. Az Omega 6 és 9 simító és bőrnyugtató hatású.

Enyhíti az atópiára hajlamos bőr 4 jelét: a viszketést, a bőrpírt, az érdességet és a szárazságot.

Ajánlott fogyasztói ár: 3299 Ft

Kapcsolódó bejegyzések