Mínusz 10 év egy óra alatt

Zsolesz / 2016-02-20

Eleinte volt pár apróbb bevérzés a bőrömön, de alapozóval el lehetett tüntetni, így már másnap visszatértem a munkámhoz. Tetszik, hogy a látvány teljesen természetes, nem változott az arcom karaktere vagy a mimikám, ugyanakkor letagadhatnék egy évtizedet.

Azóta az anyósom is megcsináltatta, és nála sokkal látványosabb, mivel az ő bőre jobban meg volt ereszkedve.” Arra a kérdésemre, hogy a beavatkozás hatásának elmúlása után ismét megcsináltatja-e a kezelést, határozott igennel válaszolt: „Egy év telt el a kezelés óta, papírforma szerint az eredmény még egy évig fennáll, de én úgy látom, hogy hosszabb ideig is ki fog tartani. Utána biztosan visszatérek a Royal Clinics orvos-esztétikai központba, mivel számomra fontos, hogy jól nézzek ki!”

 

Miként hat?

A legújabb esztétikai beavatkozások egyikéről beszélünk, de a gyökerei igen régre nyúlnak vissza: a nyugati kultúrában arcfeszesítésre használt szálbehúzás a távol-keleti gyógyászat egyik évezredes módszere. A keleti medicinában a szálbehúzás célja egy adott testrész illetve terület működésének helyreállítása, egyúttal az életenergia szabad áramlásának biztosítása. Számos szimptóma kezelésére használják mind a mai napig.

A bioszálas kontúrterápia ötvözi a hagyományos nyugati thread eljárás és a keleti akupunktúrás szálbeültetés elemeit. A szövetek megemelése mellett a bőr fiatalítását is eredményezi. Mindazoknak ajánlott, akik szembesülnek az arc kontúrjainak megereszkedésével, ami már 35 éves kor körül bekövetkezhet.

Az eljárás két hatást kombinál: a liftinget és regenerálást. A liftinghatás azonnali, ugyanakkor diszkrét, mivel a szöveteket természetesen emeli meg és támasztja alá. A regenerációs hatás fokozatos és szintén természetes: a polidioxanon (PDO) anyag, a szálak alapanyaga, már több éve ismert és alkalmazott sebészeti varróanyag. A bejuttatott, fél év alatt felszívódó szálak és a szúrások több hónapon – akár két éven át – tartó fokozott kollagéntermelést indítanak el a bőr mélyebb rétegeiben, és a helyi mikrokeringés javulását idézik elő. A gyors (60-90 perces), kockázat- és fájdalommentes beavatkozás február 16-17-én akciós áron vehető igénybe! A Fine Thread Contouring eredménye akár két évig is fennállhat. Biztonságos eljárás, mellékhatásként csupán átmeneti ödéma, vörösség, esetleg bevérzés jelentkezhet.

Még a vékonyszálas arckontúrozásnál is komolyabb eredmények érhetők el a Duo Lifting beavatkozással: az erősebb, fogazott szálaknak köszönhetően a korábbinál is nagyobb mértékű lesz a lifting hatás, és maximálisan rögzülnek a beültetett szálak.  Hazánkban elsőként a Royal Clinics orvos-esztétikai központban került bevezetésre a Duo Lifting eljárás. A bőrgyógyász az arc középső területén (ún. midface lifting, ahol szükség szerint a nazolabiális redők, az orcákat, az áll vonalát feszesíti a kezelés), a szemöldök részen (ahol megemeljük a szemöldököt) és a nyakon végzi a beavatkozást.

Hogyan történik?

A kezelendő bőrfelület fertőtlenítését és érzéstelenítő krémmel való kezelését követően számos – a teljes arc feszesítésénél átlagosan 60 – sima, csavart és fogazott szálat húznak be nagyon vékony tűk segítségével, melyekre a szálak rögzülnek. A tűk kihúzásával a szálak a bőr mélyebb rétegeiben maradnak. A két irányban fogazott duo lifting szálak erőteljesebb támasztást biztosítanak, és megsokszorozzák a regenerációs hatást is.
A minimál invazív eljárás minimális vérzési kockázattal, minimális felépülési idővel jár, mivel nincsenek hegek, csupán apró tűszúrások. A kezelés után szolárium, napozás nem javasolt. Használjunk fényvédőkrémet, és egy hétig kerüljük a szaunát, úszást!
Februárban a Duo Lifting beavatkozás 20% kedvezménnyel vehető igénybe a Royal Clinics orvos-esztétikai központban.


Kapcsolódó bejegyzések