Valentino Acqua Donna és Uomo

MINT FÉNY ÉS ÁRNYÉK: VALENTINO ACQUA ILLATPÁR

Rúzs & Más / 2017-08-02

A Valentino új illatpárt mutat be: a Valentino Uomo Acqua férfi és a Valentino Donna Acqua női illatot. A Valentino Acqua története egy vonzó olasz palotába repít, ahol a dúsgazdag környezet fakó ragyogása ütközik a McLelland szobrászat élénk romantikájával. A kopott pasztell mozaikok és a hámló faragott díszgerendák az arisztokrácia vintage báját idézik. Egy olyan környezet, amely felforgatja és újra írja a múlt rejtélyeit, de hordozza a reményteli jövő ígéretét.

AZ IHLET

A Valentino Donna Acqua és a Valentino Uomo Acqua kifinomult kompozícióikkal ismét életre keltik a klasszikus Valentino illatokat. Az esztétikai kivitelezés a Kreatív Igazgató Pierpaolo Picciolitól származik, aki egy új hiteles ábrázolásra törekedett. A szerelmesek a kezükben tartják a világot, és végzetük kitárulkozik a palotai falain belül.

A PÁR

Együtt léteznek, mint a fény és az árnyék, örökre megőrizve a pillanatot, az Aqua kampány modelljeinek, Clement Chabernaud és Maartje Verhoef segítségével. A természetes arany ragyogásban fürödve Alasdair McLellan fotográfus lencséiben ők az illat érzékiségi és fizikai megtestesítői. A pár magyarázatok nélkül osztozik a kapcsolatban: mindkettő egy és ugyanaz, mégis visszavonhatatlanul és dacosan független. A kapcsolatuk ideiglenes, mégis örök, egy egység, amely az izgalomra és az ellentétre épül, mint a kultúránk legikonikusabb párokéi.

Valentino Acqua Donna és Uomo
VALENTINO DONNA ACQUA

A finomság és élvezet fesztelen összecsapása, amelyet Sonia Costant alkotott meg. A Valentino Donna Acqua az érzékeny zöld mandula és a deres körte összeolvadása. A frangipani rózsa melegsége találkozik a szantálfa és galagonya jegyeivel.
Valentino Donna Acqua karakteres szegecses üvege kihívó eleganciát sugall, külső megjelenése hasonlít a klasszikus Valentino Donna illatéhoz. A Valentino Donna Acqua a pink-rózsaszín dobozba csomagolva a modern vágyakat jelképezi.

Valentino Acqua Donna és Uomo

VALENTINO UOMO ACQUA

Az Alexis Dadier és Sophie Labbé alkotta Valentino Uomo Acqua a frissesség és intenzitás kortárs megfogalmazása. A zöldellő olasz kertek frissessége kiegészül a mandarinnal, a citrommal és a zöld paradicsommal. A cserzett bőr és az írisz keveredésének felforgató mélysége melankolikus bájt eredményez. Az illatba még vegyül muskotályzsálya kivonat pacsuli szívvel. A Valentino Uomo Acqua egy karakteres szegecses üvege kihívó eleganciát sugall, külső megjelenése hasonlít a klasszikus Valentino Uomo illatéhoz.

TERMÉKSKÁLA ÉS ÁRAK

Valentino Donna Acqua EdT 100 ml – 36 800 Ft, 50 ml – 26 000 Ft, 30 ml – 18 900 Ft
Valentino Uomo Acqua EdT 125 ml – 27 500 Ft,  75 ml – 20 500 Ft

Keressük a Müller, Douglas, Marionnaud üzletekben, illetve a kiemelt magán parfümériákban
Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

MINT FÉNY ÉS ÁRNYÉK: VALENTINO ACQUA ILLATPÁR
3.3 (66.67%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések