Post Image

MINŐSÍTETT, TERMÉSZETES FÉNYVÉDELEM AZ ÉV MINDEN NAPJÁRA

Rúzs & Más / 2020-04-20

A fényvédelem az egyik legkézenfekvőbb megoldás arra, hogy sokáig megőrizzük bőrünk fiatalságát. A nap sugarai ugyanis látványos rombolást végeznek a bőr feszességét és rugalmasságát biztosító szöveti sejtjeiben, aminek a következménye a ráncos, feszességét vesztett bőr. Az UV sugarak pedig nemcsak akkor érik a bőrünket, amikor strandolunk, napozunk, hanem gyakorlatilag bárhol és bármikor, amikor a szabadba kimegyünk. Ezért fontos, hogy a napi arcápolási rutinunkban szerepeljen egy fényvédő, mint utolsó lépés. És ha már naponta használjuk, jó volna, ha nem terhelné további vegyszerekkel a bőrünket, nem igaz? Ajánlom az egyik kedvenc minősített organikus márkám, a lett erdők kincseit rejtő MOSSA újdonságait:

MOSSA MINŐSÍTETT NATÚR FÉNYVÉDŐ ARCRA SPF30 (4 990 Ft)

mossa, fényvédő, organikus, ecocert, UV védelem, ásványi fényvédő, rúzs és más

Az extrakönnyű MOSSA fényvédő széles spektrumú UVA/UVB védelmet biztosít az év minden napján. A homoktövis számos Omega zsírsavat tartalmaz, támogatja a bőr hidratációját, a málna vitaminjai pedig a környezetből eredő stresszt segítik csökkenteni.

Ez az ásványialapú fényvédő a bőrfelszínen marad, a napsugarakat tükörként veri vissza az arcbőrről. Emellett hialuronsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr sejtjeinek a működését és látványosan hozzájárul a bőr állapotának javulásához.
Bogyós gyümölcsök kivonatával gazdagított fényvédő krém, ennek köszönhetően tele van a bőr számára jótékony vitaminokkal. Könnyű állagának, bőrápoló tulajdonságának és a benne található ásványi szűrőknek köszönhetően a mindennapos arcápolás must-have készítménye lehet.
Ecocert Cosmos Natural minősített | Bőrgyógyászatilag tesztelt | Vegetáriánus | Állatkísérletektől mentes | Zöldenergiával készült

MOSSA TERMÉSZETES NAPOZÓ SPF 20 ÁSVÁNYI FÉNYVÉDŐ NAPTEJ (4 490 Ft)

mossa, fényvédő, organikus, ecocert, UV védelem, ásványi fényvédő, rúzs és más

Az ásványi szűrőkkel rendelkező MOSSA naptej azonnali széles-spektrumú védelmet nyújt a káros UV-sugarakkal szemben. Ez a selymes és hidratáló formula béta-karotin, omega zsírsavak, vitaminok és antioxidánsok gazdag keveréke. Könnyedén felvihető, használata gyönyörű és hidratált bőrt eredményez. Ez a fényvédő védi az egész családot, mivel biztonságosan alkalmazható gyerekeknél is! Testre és arcra is használható!
Ecocert Cosmos Natural minősített | Bőrgyógyászatilag tesztelt | VEGÁN | Állatkísérletektől mentes | Zöldenergiával készült

TIPP: ne feledjük el a napozás előtt alaposan eltávolítani az arcunkról minden sminkmaradványt! Ebben segítségünkre lesz a MOSSA JUICY SHAKE kétfázisú sminklemosója, amely pillanatok alatt eltávolítja még a legmakacsabb sminkeket is, miközben hialuronsavval, tűztövis és málna kivonatokkal ápolja a szemkörnyék érzékeny bőrét! Szintén Ecocert Cosmos Natural minősített vegán termék.

mossa, fényvédő, organikus, ecocert, UV védelem, ásványi fényvédő, rúzs és más

A MOSSA márkáról:
MOSSA – Az északi növények erejével

Törpemálna, málna, kékáfonya, földiszeder, csipkebogyó, ribizli, homoktövis, berkenye, tőzegáfonya, vörösáfonya – ezek a fantasztikus, Európa északi tájain vadon élő vagy termesztett növények hatóanyagait a MOSSA kozmetikummárka fejlesztői zárták tégelybe és tették lehővé, hogy beépüljenek a bőrápolási rutinunkba.

Miért különlegesek ezek a bogyós gyümölcsök?
A rendkívül hosszú, hideg és sötét tél az északi térségben lehetetlenné teszi a nagyobb gyümölcsök számára a túlélést. Viszont számos bogyófaj fejlesztett ki egyedülálló túlélési eszköztárat a szélsőséges éghajlati körülményeknek között. Méghozzá úgy, hogy a rövidke nyár során megszerzett koncentrált energiát összetett tápanyagok, mint antioxidánsok és vitaminok formájában tárolják.

Hogyan lett a bogyós gyümölcsökből kozmetikum?
Ezek az apró, ámde erős bogyók régóta foglalkoztatják a kutatókat. Közismert, hogy fogyasztásuk egészséges, a MOSSA kutatói azt is bebizonyították, hogy a bogyók értékes összetevői a bőrre is nagyon jó hatással vannak. Az összetevők, amelyek segítenek a növényeknek túlélni és boldogulni, a bőr számára is biztosítják a szükséges védelmet a szabad gyökökkel szemben és elősegítik a sejtek megújulását.

Mi jelent a MOSSA?
A lett nyelvben a ‘moss’ szócska mohát jelent, és nagyon gyakori azokon a területeken, ahol ezek a bogyók nőnek – északi erdők, mocsarak, lápok. A moha puha, zöld, és gondoskodó anyaként védelmezi az értékes bogyókat. MOSSA – az erdő királynője, elvezet minket a kincseihez – aprócska ékszereihez, telis-tele energiával.

HATÉKONYSÁG
• A kozmetikumok különösen aktív, északi növények hatóanyagaiból készülnek.
• Az antioxidánsok bőröregedésgátló hatása minden egyes termékben jelen van, egyébként 25 éves kor körül a bőr öregedési folyamata elkezdődik.
• Bőrgyógyászatilag tesztelt, és bizonyítottan hatékony kozmetikumok, ahogy az a termékek címkéjén is feltüntetik.
TERMÉSZETES és BIZTONSÁGOS
• Ökológiailag minősített, vegán termékek a nemzetközi ECOCERT szabványnak megfelelően.
• Nem tartalmaz mesterséges, vagy egészségre ártalmas összetevőket.
• Bőrbarát – bőrünk felismeri a természetes összetevőket, amelyek harmóniában vannak a testünkkel, és segítik a sejtek megújulását.

Kapcsolódó bejegyzések