Post Image

MINDENNAPI ARTISTRY SZÉPSÉG: HELLO, HIBÁTLAN BŐR!

Rúzs & Más / 2017-05-12

Még a legszebb bőrnek is szüksége van néha egy kis támogatásra. Vannak napok, amikor nem vagyunk megelégedve tükörképünkkel, fáradtnak, megviseltnek látjuk arcunkat. Ilyenkor igazi csodát tehet egy kis „csalás” – az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Fényvédő CC-krémmel és az EXACT FIT korrektorral egy szempillantás alatt hibátlanná varázsolhatjuk megjelenésünket.

Hidratálás, tökéletesítés és védelem egyetlen krémmel

Akinek reggel minden perc aranyat ér, és nem szeretne hosszú időt eltölteni a tükör előtt, egyetlen krém felvitelével biztosíthatja a hidratálást, a fedést és a fényvédelmet. Az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Fényvédő CC-krém azonnal ragyogóvá varázsolja bőrünket! Ez a krém tényleg ideális, mindent tud, ami egy CC krémtől elvárható, gyönyörű, ugyanakkor természetes megjelenésű bőrt eredményez. A benne található édesgyökér-kivonat nyugtat, az acerola cseresznyéből készült kovász halványít, a Ceramide 3 pedig hidratál és véd. Az SPF 50 védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben, így az öregedés látható jeleit is késlelteti. Krémes, könnyű állaga egyenletes felvitelt tesz lehetővé, és nem hagy zsíros bőrérzetet. Az egységes tónusú, természetesen szép bőrért használjuk önmagában, erősebb fedéshez pedig vigyük fel az alapozó alá.

Artistry Ideal Radiance CC Cream

Így használjuk:
Ujjbegyeink segítségével vigyünk fel kis mennyiséget a homlokunk közepére, az orcáinkra valamint az állunkra. Mindig kifelé haladva, körkörös mozdulatokkal oszlassuk el a krémet, először a homlokunkon és a T-vonalon, majd az orcákon, végül az ajkak körül. Ne hagyjuk ki a nyakunkat és a dekoltázsunkat sem!

Árnyalatai: Light, Light Medium, Medium
Ajánlott fogyasztói ára: 14 400 Ft
Viszlát, apró bőrhibák és karikás szemek!

A makacs pattanások és az álmatlan éjszaka okozta sötét karikák a hangulatunkon is nyomot hagynak. De miért bujkálnánk egész nap, ha egyetlen mozdulattal leszámolhatunk szépséghibáinkkal? Az ARTISTRY EXACT FIT korrektor segítségével eltüntethetjük a piros pöttyöket, a sötét foltokat, és tekintetünket is frissé varázsolhatjuk. A Color Lock technológiának köszönhetően hőségben, párás időben és testmozgás közben is számíthatunk rá, és tökéletesen alkalmazkodik bőrünk tónusához. A titok a benne található tahiti gyöngyökben és az optikai prizmában rejlik, melyek fényvisszaverő tulajdonságuk révén teszik láthatatlanná a bőrhibákat. A korrektor csomagolásán elhelyezett kis tükörrel ráadásul bárhol megigazíthatjuk sminkünket a nap folyamán!
Aki nem használ korrektort, annak is érdemes egy próbát tennie ezzel a magas minőségű készítménnyel – éveket radíroz le a korunkból!

Artistry Exact Fit Corrector

Így használjuk:
Az applikátorral vigyük fel a korrektort a kívánt bőrfelületre, majd ujjbegyünk segítségével, finom, ütögető mozdulatokkal oszlassuk el. Ha a szem alatti karikákat szeretnénk eltüntetni, fordított háromszög formában vigyük fel a korrektort a szem külső és belső zugától indítva arcunk közepe felé, majd satírozzuk el egy kisfejű ecsettel vagy az ujjunkkal.

Árnyalatai: Light, Light Medium, Medium, Brightener
Ajánlott fogyasztói ár: 9 200 Ft

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések